(Poistunut julkaisusta)

Joulutuotteiden hyllyttäjä
Papua Merchandising Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään joulun alla siellä missä todella tapahtuu? Tarjoamme Sinulle vauhdikkaan hyllytys/myynninedistämispestin joulutuotteiden parissa.

Haemme itsenäisiä, aktiivisia ja oma-aloitteisia henkilöitä pitämään huolta siitä, että joulukortit, paperit ja narut ovat myymälöiden esillepanoissa tiptop. Sanomattakin lienee selvää, että toivomme sinulta reipasta asennetta ja järjestelmällisyyttä! Työ on fyysistä; askelia kertyy päivän aikana paljon ja kuljetat tuotteita pumppukärryn avulla.

Työt alkavat 25.11. ja kestävät 23.12. saakka. Työpäivät ovat 4-8 tuntisia ja hoidat päivän aikana esillepanoja Prismassa, Citymarketissa ja Suomalaisessa kirjakaupassa. Pestejä on tarjolla Jumbossa, Sellossa, Isossa-Omenassa, Kaaressa sekä Helsingin keskustan liikkeissä. Työaika sijoituu joustavasti klo 7-18 välille. Ensimmäisten viikkojen aikana töitä on 2-3 päivänä viikossa. Lähempänä joulua työpäiviä on 4-5 viikossa.

Saat työhön perehdytyksen. Työstä maksetaan Kaupan Tessin mukaista palkkaa.

Tempaise itsesi joulutunnelmaan ja varmista ettei joulua tarvitse odotella toimettomana – laita tonttumainen hakemuksesi meille ja kerro miksi juuri sinä olisit paras valinta tähän tehtävään.

Käsittelemme hakemusia jo hakuaikana, joten älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta.