(Poistunut julkaisusta)

Jouluapulaisia Herkkuun
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Jouluruokien upein keidas on tunnetusti hurmaava Herkku, jossa ystävälliset palvelutorimyyjät ohjastavat asiakkaita niiden parhaiden pöperöiden äärelle!

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun Herkkuihin palvelutorimyyjiä sekä kassatyöntekijöitä. Taustaltasi tulisi löytyä kokemusta kaupan alalta, osaaminen palvelutorilla tai kassalla työskentelystä on suuri etu.

Palvelutorityössä hallitset liha- ja kalapuolen tuotteet ja osaat ehdottaa asiakkaille joulun tuotteista maukkaimpia ruoanlaittoideoita! Muistathan myös, että tarvitset työssä hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kassalla työskentely vaatii iloista joulumieltä ja kykyä työskennellä paineen alla. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjolla on eri mittaisia määräaikaisia työsuhteita, jotka sijoittuvat marras-tammikuulle. Sinun tulee olla käytettävissä joustavasti mahdollisiin työvuoroihin joulun aikaan ja vähintään jouluaattona 24.12. Kerrothan hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan työt ja kuinka olet käytettävissä tehtävään.

Laita meille hakemus mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: suomen kielen taito, täysi-ikäisyys