(Poistunut julkaisusta)

Jouluapulainen keittiötiimiin
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Saga Care Finland Oy tarjoaa korkeatasoisia asumis-, hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä.Tällä hetkellä on 9 Saga-palvelutaloa ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, kosmetologi sekä parturi-kampaamo. Lisäksi lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään aktiivista vapaa-ajanohjelmaa sekä kulttuuri- ja harrastustoimintaa, joka sisältyy palveluun.

Haemme Saga Helapuistoon keikkatyöhön MONIOSAAJAA, joka pystyy työskentelemään keittiössä, ravintolasalissa, kahvilassa ja vastaanotossa. Työ on monipuolista ja asiakaslähtöistä.

Toimenkuvaan kuuluu asukkaiden avustaminen, salaattien ja jälkiruokien tekeminen, asiakaspalvelu, puhtaanapito, astiahuolto, kassatyöskentely, ym. aina riippuen siitä missä toimipisteessä tarvitsemme työntekijää. Toimimme vuoden jokaisena päivänä. Tärkeää työssä onnistumiselle on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden, heidän omaisten sekä talon muiden työntekijöiden ja yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Työtunteja on tarjolla joulun molemmin puolin ja mahdollisesti myös jatkossa. Työ soveltuu siis hyvin alan opiskelijalle tai Sinulle joka haluat itse määrittää milloin työskentelet.

Me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Saga Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla, hyvien palveluiden ja juna-aseman lähellä. Maaliskuussa 2012 valmistuneessa Saga-palvelutalossa on 92 huoneistoa hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville senioriasukkaille sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Mia Kasslin, p. 050- 5025508, mia.kasslin@sagacare.fi.

Hakuaika päättyy 30.11.2018. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo aiemmin.

Saga Care Oy on savuton työpaikka.