(Poistunut julkaisusta)

Jos nautit ajamisesta ja pidät ihmisistä, tämä työ on kuin harrastus, josta maksetaan palkkaa!
Taksi HKI Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

 

Jos nautit ajamisesta ja pidät ihmisistä, tämä työ on kuin harrastus, josta maksetaan palkkaa! Yövuorosta voi hyvinkin saada jopa 300€ yöltä! Tule meidän huipputiimiin!

 

Nautitko ajamisesta? Miten olisi, jos tulisit kesäksi meille ajamaan taksia? Jos nautit ajamisesta ja pidät ihmisistä, tämä työ on kuin harrastus, josta maksetaan palkkaa! Yövuorosta voi hyvinkin saada jopa 300€ yöltä!

Etsimme  yövuoroon kuljettajia. Yövuoroja on tarjolla kokoaikaisesti sekä osa-aikaisesti, kuten sinä haluat! Voit olla jo valmis ammatti taksinkuljettaja tai taksinkuljettajaksi haaveileva.  Voit hakeutua kauttamme    05.08.2019  alkavalle kurssille. Taksikurssi kestää 8 päivää ja se toteutetaan päiväkurssina. Koulutus tapahtuu osoitteessa Asesepänkuja 2 B. Heinäkuussa järjestämme myös laitekurssin. Eli jos koet, että tunnet pääkaupunkiseudun hyvin ja et tarvitse kurssia vaan selviät itse trafin kokeesta ja omaat hyvän pääkaupunkiseudun tuntemuksen niin tämä voi olla sinulle hyvä vaihtoehto. 

 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Joustavan työn

Kilpailukykyisen palkan

Viihtyisän sekä toimivan työympäristön

Tyylikkäät työvaatteet

Siistin, modernin sekä tyylikkään auton

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on toistaiseksi voimassa oleva B-ajokortti, joka on ollut voimassa vähintään 12 kk.

Suomen kielen sujuvaa hallintaa

Terveydentilaa, joka täyttää ryhmän 2 ajokorttilupaa koskevat terveysvaatimukset

Nuhteetonta taustaa

 

Pelkkää plussaa on, mikäli sinulla on voimassa oleva ammattipätevyys sekä Helsinki liite ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja rauhallinen. Myös muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Taksi Solutions on joulukuussa 2017 perustettu henkilökuljetusalalla toimiva henkilöstövuokrausyhtiö. Yrityksemme taustalta löytyvät vahvat toimijat omilla toimialoillaan eli Taksi Helsinki ja HR Solutions.

Lisätietoa; 

Tania Mutikainen
tania.mutikainen@taksisolutions.fi
040 184 9776