(Poistunut julkaisusta)

Joroisten seurakunnan kirkkoherran virka
Hiippakunnat, Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

KUOPION HIIPPAKUNNAN TUOMIOKAPITULI
on julistanut haettavaksi Joroisten seurakunnan kirkkoherran viran. Kirkkoherra valitaan välillisellä vaalilla, jonka toimittaa Joroisten seurakunnan kirkkovaltuusto. Virka tulee avoimeksi 7.1.2019 lukien.
Kirkkoherran virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon ja seurakuntatyönjohtamisen tutkinnon suorittanut pappi. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Hakemukseen on liitettävä hyväksyttävä nimikirjanote, josta ilmenee esteettömyys hakea kirkkoherran virkaa, sekä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake), josta tulee ilmetä, että sen käyttötarkoituksena on kirkkoherran viran hakeminen. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote, jonka laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä vaatii.

Kirkkoherran tehtävistä säädetään kirkkolaissa ja kirkkojärjestyksessä. Lisäksi Joroisten seurakunta kirkkovaltuusto on ilmoittanut, että Joroisten seurakunnan kirkkoherran viran erityisiä tarpeista seuraavaa: ”Tolkun immeinen ja jämäkkä hengellinen johtaja. Työ on pienessä seurakunnassa laaja-alaista, saa olla monessa mukana, ossoot olla läsnä ja kuunnella.”

Hakuaika päättyy 11.2.2019 klo 15.00.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella, joka on osoitteessa https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist. Verkkolomakkeella nimikirjanote liitetään Liitä ansioluettelosi -kohtaan ja lääkärintodistus liitetään Liitetiedosto -kohtaan. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää osoitteeseen Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli, PL 42, 70101 Kuopio.

Lisätietoja virasta antavaa talouspäällikkö Tiina Pehkonen, tiina.pehkonen@evl.fi, 040 849 5776.
Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa tuomiokapitulin notaari Janne Bovellan: puh. 044 7050 604 tai janne.h.bovellan(at)evl.fi.