Jokapaikanhöylä pajalle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme monitaitoista metallityöntekijää tai tuotantotyöntekijää. Asiakasyrityksemme on Janakkalan seudulla toimiva yritys, joka tekee monipuolisia metallitöitä isoille ja pienille asiakkailleen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Työnkuva
Työnkuvasi on monipuolinen ja pääset tekemään erilaisia metallialan hommia. Työpäiviisi kuuluu esimerkiksi pajan avustavia töitä, kuten sahausta, poraamista ja viimeistelytöitä. Varaston ylläpitotyöt ovat myös osa työpäiviesi kulkua. Oletkin kuin pajan yleismies-Jantunen, työnkuvan ollessa monipuolinen ja valitun henkilön osaamisen mukaan, annetaan tehtäviä ja vastuuta.

Edellytykset
Olet käsistäsi kätevä, ja päästäsi terävä kaveri. Toivomme erityisesti oppimishalua ja nopeaa omaksumiskykyä, kun työhön perehdytetään. Erityisiä koulutusvaatimuksia tässä tehtävässä ei ole, mutta soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto) antaa sinulle hyvät valmiudet työstä suoriutumiseen. Kuvienlukutaidon katsomme suureksi plussaksi! Muita toivottuja ominaisuuksia työntekijällemme on: oma-aloitteisuus, huolellisuus ja luotettavuus. Toivomme että perustyökalujen käyttö on sinulle tuttua kauraa. Olet hankkinut osaamisen joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.

Tarjoamme
Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR- koordinaattori Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: päivätyö, kokoaikatyö, metallityö, tuotantotyö, teollisuus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot