(Poistunut julkaisusta)

Johto- ja HFC-verkon Rakenuttaja
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme DNA:n tekniikan Liityntäverkot ja laitetilat -yksikköön Tampereelle

Johto- ja HFC-verkon rakennuttajaa

Rakennuttajana pääasiallinen tehtäväsi on Pirkanmaan alueen johtoverkon ja kaapeli-TV -verkon rakennuttaminen. Lisäksi vastaat alueella verkkojen suunnittelusta ja rakennustyön laadun valvonnasta sekä kaapeli-TV liittymätoimituksista.  Toimit tiiviissä yhteistyössä niin kumppaneidemme, isännöitsijöiden kuin sisäisten sidosryhmien kanssa.

Millaista henkilöä etsimme? Odotamme sinulta tietoliikennealan insinöörin koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista sekä useamman vuoden kokemusta tietoliikenneverkkojen suunnittelijan tai rakennuttajan tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa ymmärrystä tietoliikenneverkoista, kiinteistöjen sisäverkoista ja niihin liittyvistä tekniikoista. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä.

Eduksi katsomme osaamisen nykyaikaisesta kaapeli-TV ja kaapelilaajakaistaverkosta. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä. ​Työtehtävä edellyttää ajokorttia.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 29.11. mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Kujanpää pe 20.11. klo 13-14 sekä ti 24.11 klo 10-11,
puh. 044 5902635 jarno.kujanpaa@dna.fi