Johto ja HFC-verkkojen asiantuntija

DNA Oyj
Tietoa tehtävästä
Olemme uusimassa verkkotietojärjestelmäämme ja samalla olemme kehittämässä verkkotietomme dokumentointia. Tähän työhön liittyy mm. verkkotietojärjestelmän tietosisällön ja raportoinnin kehittäminen entistä enemmän suunnittelua, ylläpitoa ja liiketoimintoja tukevaksi. Hakemallamme asiantuntijalla on tässä työssä useita mielenkiintoisia vastuita.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva tekninen koulutus tai vastaava työssä opittu osaaminen. Odotamme useamman vuoden kokemusta operaattorialasta ja verkkotekniikoista. Eduksesi on verkkotietojärjestelmien tietosisältö- ja tietokantaosaaminen, mutta ennen kaikkea sinulta löytyy halu kehittyä ja kasvattaa osaamistasi.

Tuleva työkaverimme pääsee mukaan migraatioprojektiin, jossa nykyisen verkkotietojärjestelmän tiedot siirretään uuteen verkkotietojärjestelmään. Hänen vastuulleen tulee myös tuottaa uusi dokumentointiohjeistus yhdessä järjestelmän käyttäjien kanassa. Tämän jälkeen hän vastaa ohjeen ajantasaisuudesta, huomioiden mm. käyttäjien ja viranomaisraportoinnin tarpeet. Hän osallistuu myös uuden järjestelmän tietosisällölliseen kehitystoimintaan sekä nykyisen järjestelmän kehitystoimintaan, sen jäljellä olevan elinkaaren ajan. DNA:ssa tällaisessa kehitystoiminnassa käytetään SAFe:n ketteriä malleja.

DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden loppuun saattamisesta. Omalla asenteellasi ja mukaansatempaavalla otteellasi saat myös muut innostumaan. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit, mutta tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti. Osaat toimia luontevasti moninaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja tehtävässä sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat tuottaa kirjallisia aineistoja, kuten suunnitelmia ja ohjeistuksia ja koulutat mielelläsi. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä.

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä lausuntoa turvallisuusselvityksestä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme tarkemmin: https://www.dna.fi/tyosuhde-edut

Mikäli haluat jutella tehtävän sisällöstä tarkemmin, lisätietoja tehtävästä antaa Esa Meriläinen puh. 044 044 1140 tai esa.merilainen(at)dna.fi

Kuulostiko siltä, että tässä voisi hyvinkin olla sinun tuleva työpaikka? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä!
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta