(Poistunut julkaisusta)

Johtavia IFRS-tilinpäätösasiantuntijoita
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Oletko tilinpäätöskysymysten asiantuntija? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme uusi fivalainen.

Haemme joukkoomme

KAHTA JOHTAVAA IFRS-TILINPÄÄTÖSASIANTUNTIJAA

IFRS-valvontaan ja pankkien tilinpäätös- ja vakavaraisuussääntelyn valvontaan.

IFRS-valvonnan johtavana IFRS-tilinpäätösasiantuntijana hallitset kattavasti vaativat IFRS-tilinpäätöskysymykset ja olet valmis syventämään osaamisesi huipputasolle. Osallistut yhdessä tiimin kanssa valvonta- ja sääntelytyöhön, mutta olet tottunut työskentelemään myös yksin. Tunnet erityisesti yrityskauppoja (IFRS 3) sekä käypään arvoon arvostamista (IFRS 13) koskevat standardit ja tniiden soveltamisessa käytettäviä hyviä käytänteitä sekä menetelmiä.

Katsot asioita laajasti ja uskallat haastaa standardien soveltamista. Olet aktiivinen asiantuntija, joka on tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, ja viestit vakuuttavasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.

Katso video IFRS-valvonnasta.

Pankkivalvonnan johtavana IFRS-tilinpäätösasiantuntija osallistut pankkien sekä rahoitus- ja vakuutusryhmittymien tilinpäätös- ja vakavaraisuussääntelyn tarkastus- ja valvontatyöhön. Tehtäviisi kuuluu myös Finanssivalvonnan tilinpäätösmääräysten ja ohjeiden laatiminen. Hallitset rahoitusinstrumenttien ja pankkitoiminnan tilinpäätössääntelyn. Katsomme pankkien vakavaraisuuslaskennan ja riskienhallinnan tuntemuksen eduksi.

Olet kartuttanut kokemusta pankkien tilipäätöksien laadinnasta tai tilintarkastuksista useamman vuoden ajalta, ja sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Olet aktiivinen asiantuntija, joka on tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi englanniksi etkä vierasta esiintymistä. Pärjäät myös ruotsin kielellä.

Molemmissa tehtävissä olet mukana kansallisessa sekä kansainvälisessä sääntely- ja valvontatyössä Euroopan finanssivalvontajärjestelmän puitteissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kotimaisessa ja eurooppalaisessa valvontayhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa finanssimarkkinoiden valvontaan ja sen kehittämiseen. Vaativien työtehtävien lisäksi meillä on aina tarjolla osaavien kollegoiden tuki. Tuemme jatkuvaa kehittymistä monin tavoin myös kansainvälisiä verkostoja hyödyntäen.

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (viisi vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Voit hakea molempia tehtäviä yhdellä hakemuksella tai ilmoittaa hakemuksessa kiinnostuksesi vain toiseen tehtävään.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat

  • IFRS-valvonta: toimistopäällikkö Tiina Visakorpi, puh 09 183 5383, päivittäin klo 10–12, tai sähköpostitse ajasta sopien tiina.visakorpi(at)finanssivalvonta.fi
  • Pankkivalvonta: toimistopäällikkö Berndt Hertsberg, puh 09 183 5011 tai berndt.hertsberg(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA