johtava ympäristötarkastaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tule turvaamaan terveellistä, viihtyisää ja virikkeellista ympäristöä Helsinkiin!

Haemme ympäristöseuranta- ja -valvontayksikköön johtavaa ympäristötarkastajaa.

Tehtävänäsi on pilaantuneiden maiden ja pohjaveden puhdistamiseen liittyvien asioiden sisällöllinen koordinointi sekä luvitus- ja -valvontatoiminnan kehittäminen. Tehtäviin kuuluu myös pilaantuneen maan kunnostusta ja pohjaveden pudistamista koskevien ympäristönsuojelulain mukaisten ilmoituspäätösten ja lausuntojen valmistelu sekä tutkimus- ja puhdistuskohteiden ja päätösten valvonta. Asiakkaiden ja kuntalaisten neuvonta sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa on myös tärekeä osa tehtäviäsi.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta pilaantuneiden maiden kunnostuksen ja pohjaveden puhdistamisen luvituksesta, valvonnasta ja/tai toteutuksesta sekä asioiden koordinoinnista, organisoinnista ja kehittämisestä. Hakemamme henkilö omaa hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Pääset työskentelemään uudessa Kaupunkiympäristötalossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa. Tarjoamme sinulle osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä suuren ja vakaan työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja sekä suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi luetaan kokemus pilaantuneiden maiden kunnostuksen ja pohjaveden puhdistamisen valvonnasta tai toteutuksesta sekä asioiden organisoinnista ja koordinoinnista. Luemme eduksi myös kehittämistyökalujen osaamisen, hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, ympäristölainsäädännön hyvä tuntemuksen sekä hyvän englannin kielen taidon.

Virkaan valittavan on 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksisaannista esitettävä työterveyshuollon hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon, kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus KYMP-03-43-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ympäristöseuranta- ja -valvontayksikön päällikkö Päivi Kippo-Edlund, +358 50 3454154, varmimmin 23.10., 27.10. ja 30.10. klo 12.30-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393786
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki