Johtava ylilääkäri
Lapuan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Lapuan kaupunki
Lapuan kaupunki on lähes 15 000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Kaupunki työllistää noin 1000 henkilöä. Kaupungin voimavaroina on myönteinen kehittämisote ja innostava ilmapiiri. Sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään kaupungin omana toimintana.https://lapua.fi/

Johtavana ylilääkärinä vastaat Lapuan kaupungin perusturvan vastuualueella perusterveydenhuollon johtamisesta, toiminnan kehittämisestä ja taloudesta. Vastuualueeseesi kuuluu perusterveydenhuollon lisäksi erikoissairaanhoidon toiminnan seuranta ja raportointi. Perusterveydenhuollon menot ovat noin 9milj. € ja erikoissairaanhoidon menot noin 20 milj. €. Terveyspalvelujen vastuualueella työskentelee noin 90 työntekijää. Osaava ja kokenut työyhteisömme on hyvähenkinen ja meillä viihdytään töissä.

Tehtävään kuuluu lähiesimiehenä toimiminen 9 lääkärille, vastaavalle hammaslääkärille ja hoitotyön johtajalle. Työ sisältää myös soviteltavan määrän kliinistä työtä. Työantajana olemme joustava ja haluamme mahdollistaa työn ja muun elämän hyvän yhteensovittamisen.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun yleislääketieteen tai työterveyshuollon erikoislääkärin tutkinto. Eduksi luetaan hallinnon pätevyys ja kokemus toimialan esimies- ja johtamistehtävistä.

Tarjoamme Sinulle

  • viihtyisän työpaikan
  • mahdollisuuden vaikuttaa työn sisältöön omien kiinnostuksenkohteiden mukaan
  • ammattitaitoiset työkaverit
  • mahdollisuuden aloittaa 1.5 tai sopimuksen mukaan

Edellytämme sinulta

  • halua ja intoa kehittää perusterveydenhuollon palveluja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn
  • paineensietokykyä
  • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa


Lisäksi arvostamme hyvää organisointikykyä ja muutoksen johtamisen taitoa taloudellisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärin virkaehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja virasta antaa vs. johtava ylilääkäri Johanna Latikka puh. 044 438 4801 tai perusturvajohtaja Terhi Haapala puh. 044 438 4100. Sähköposti etunimi.sukunimi@lapua.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Kuntarekryn kautta, pääset ilmoitukseen tästä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot