Johtava työuravalmentaja, Espoo
Saranen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Johtava työuravalmentaja Muutos- ja uudistumispalveluihin

Nautitko ihmisten kohtaamisesta ja yksilöiden auttamisesta uudelle uralle? Oletko tuloksellinen ja ratkaisukeskeinen yhdessätekijä, joka auttaa koko tiimiä onnistumaan?  Suhtaudutko intohimoisesti uudenlaisten työurien tukemiseen ja uudistamiseen?

 

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Sarasen muutos- ja uudistumispalvelujen liiketoimintayksikössä työskentelee 28 intohimoista työelämän ja työurien uudistajaa. Tämän lisäksi laaja verkostovalmentajatiimimme auttaa ihmisiä löytämään uuden askeleen urallaan.

Meitä motivoivat auttamisen halu, innovatiiviset työllistämisratkaisut sekä aikaansaamamme tulos. Olemme ylpeitä työmme tuloksista: vuonna 2020 valmensimme yli 2300 henkilöä etenemään työurallaan ja heistä 82 % löysi kauttamme uuden ura-askeleen jo ensimmäisen 6 kuukauden aikana. Kilpailuhenkisiksikin tunnustaudumme – meille se tarkoittaa kollegoiden tsemppausta ja yhdessä tuloksiin tähtäämistä!

 

Rakennamme Suomen vaikuttavinta työurien uudistamisen osaamiskeskittymää, ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen kahta johtavaa työuravalmentajaa

Sinulla on vastuullinen rooli Sarasen uravalmennusprojektien valmennus- ja työllistämistoiminnassa johtavana työuravalmentajana. Roolissasi toimit tärkeänä tukipilarina vastaten projektien valmennustoiminnan tuloksellisuudesta ja tasalaatuisuudesta työmarkkinoiden muutosprojekteissa. Roolissasi teet henkilökohtaista uravalmennusta eri kohderyhmistä tulevien osallistujien kanssa – tuet ja sparraat heitä yksilöllisesti kohti seuraavaa ura-askelta. Toimimme työelämälähtöisesti, joten sidosryhmäyhteistyö on sinulle tuttua. Teet töitä intohimoisesti ja määrätietoisesti, ja vaikuttavuus on sinulle sydämen asia.

Valmennustoiminnassamme uskomme vahvasti datalla johtamiseen ja kehitämme toimintaamme vahvasti yhdessä. Olet kiinnostunut työmarkkinoiden muutoksesta, erilaisista työllistymis- ja uraväylistä ja sinulla on myös halua kehittää valmennustyötä verkossa ja digitaalisia työkaluja työmme tukemiseksi. Vaikutat eri verkostoissa ja tuot esiin ja kehität asiantuntemustasi vahvasti myös digitaalisessa mediassa.

 

Tässä työssä menestyt, jos:

 • Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta uravalmennustyöstä erilaisten kohderyhmien parista ja ihmisten auttaminen on sinulle sydämen asia
 • Olet kiinnostunut työelämän murroksesta ja osaat keskustella luontevasti osallistujien ja sidosryhmien kanssa erilaisista tulevaisuuden osaamisaloista
 • Tiedät mitä tämän päivän työnhakutaidot ovat ja osaat tukea osallistujiamme kohti yksilöllisiä urapolkuja esim. opiskeluihin, yrittäjyyteen ja työnhakuun liittyen
 • Sinulla on kokemusta rekrytoinneista ja vahvaa työmarkkina- sekä toimialatuntemusta (esim. it, digi, markkinointi, finanssiala, teollisuus yms.)
 • Sinulla on erinomaiset fasilitointitaidot ja kyky sparrata muita onnistumaan sekä nautit sidosryhmätyöskentelystä
 • Omaat muutoskyvykkyyttä ja resilienssiä ja toimit luontevasti muuttuvassa ympäristössä
 • Olet hyvä organisaattori ja asioiden systemaattinen johtaminen, raportointi ja seuranta ovat sinulle kunnia-asia
 • Haluat vaikuttaa tiimisi menestykseen ja sinulla on intoa ja innovointikykyä toiminnan kehittämiseen

Me tarjoamme sinulle: 

 • Työpaikan ja työyhteisön jatkuvasti kehittyvässä Suomen johtavassa osaamismuutosten asiantuntijayrityksessä
 • Upeat yritysasiakkaat eri toimialoilta
 • Muutos- ja uudistumispalveluiden timanttisen osaajaporukan tuen
 • Merkityksellisen työn, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten työuran ja yritysten osaamis- ja muutostilanteissa ratkaiseva merkitys
 • Oppimismahdollisuudet, jotka takaavat kehittymisesi työelämän edelläkävijänä

Jos tahdot kasvaa kanssamme ja tehdä merkityksellistä työtä, tahdomme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

 

Kiinnostuitko? Hienoa!

Jätä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, minkälaisesta työstä ja työyhteisöstä sytyt, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi työyhteisöömme.

Jätä hakemuksesi tästä!

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 2. maaliskuuta 2021!

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Career processes, Laura Sydänmaanlakka puh. 050 3017196. Lauran tavoitat parhaiten to 18.2. klo 13-15, tai ma 1.3 klo 10-12.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot