(Poistunut julkaisusta)

Johtava työterveyslääkäri
Siun työterveys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Johtava työterveyslääkäri (id3922)

Siun työterveys Oy on Pohjois-Karjalan maakunnan suurin työterveyspalvelujen tuottaja, järjestäjä ja kehittäjä. Tarjoamme laadukkaita, hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaisia työterveyspalveluja sopimusasiakkaillemme noin 70 ammattilaisen voimin. Olemme osa Siun sote -konsernia.

Olemme parivuotisen yrityshistoriamme aikana kehittäneet toimintaamme monin tavoin. Uskomme, että kehittäminen on jatkuvaa, ja että tyytyväiset asiakkaat ja hyvinvoiva henkilöstö ovat toimintamme kulmakiviä. Niinpä etsimme Sinua kehittämismyönteinen, yhteistyötaitoinen ja innovatiivinen 

Johtava työterveyslääkäri

tekemään kanssamme tulevaisuuden työterveyshuoltoa. 

Tehtäväsi on vastata työterveyshuollon sisällöllisestä kehittämisestä ja lääketieteellisestä johtamisesta. Työpaikkasi sijaitsee Joensuussa ja työnkuvaasi voit itse vaikuttaa. Meillä on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat sekä työkaverit. Asiakkaamme ovat innokkaita kehittämään työterveysyhteistyötä kanssamme. Olemme parhaillaan uudistamassa tietojärjestelmäämme vastaamaan paremmin sekä asiakkaidemme että ammattilaistemme tarpeita. Toimimme työterveyshuollon erikoislääkäreiden koulutuspaikkana.

Johtavalta työterveyslääkäriltä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä riittävää kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Arvostamme myös liiketaloudellista osaamista.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Tehtävään haetaan sähköisesti. Laitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen meille viimeistään 22.1.2021 klo 15.00.

Tiedusteluihin vastaa 28.12.2020 alkaen toimitusjohtaja Anne Kosonen p. 013 245 6010 tai anne.kosonen@siuntyoterveys.fi.

Tervetuloa Siun työterveyden ammattilaisten joukkoon! 

Joensuussa 22.12.2020 

Siun työterveys Oy 

Hakuaika alkaa: 22.12.2020 10:00Hakuaika päättyy: 22.01.2021 15:00