(Poistunut julkaisusta)

JOHTAVA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRI
Iisalmen Työterveysasema Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Tarjoamme laadukkaat puitteet työterveyslääkärin työlle ja pitkäkestoiset asiakkuudet hyvin toimivassa työyhteisössä. Tehtävän kehittämisvastuu on substanssipainotteinen ja johtamisvastuu räätälöidään kokemuksesi mukaan

Iisalmen Työterveysasema Oy hakee johtavaa työterveyslääkäriä.

Johtavana työterveyslääkärinä vastaat 13 henkilön yksiköstä. Työntekijöistä kolme on lääkäreitä. Vastaat yksikön lääketieteellisestä linjasta sekä asiakaspalvelun ja henkilöstön kehittämisestä. Toimit nimettynä työterveyslääkärinä nimetyille asiakasyrityksille. Johtavana työterveyslääkärinä vaikutat myös muihin keskeisiin asiakkuuksiin ja ohjaat sidosryhmäyhteistyötä. Työterveyslääkärin työ on keskeinen osa tehtävääsi ja johtamisvastuut määrittyvät tarkemmin valittavan henkilön mukaan.

Iisalmen Työterveysasemalla on pitkiä asiakkuuksia ja saamamme asiakaspalaute on erinomaista. Työyhteisössä on positiivinen ote tekemiseen ja henkilökunta on osaavaa. Tähtäämme alan edelläkävijäksi, työvälineet ovat kunnossa ja toiminta on eettisesti kestävällä pohjalla.

Menestyksekäs tehtävän hoitaminen edellyttää työkokemusta työterveyshuollosta. Aiempi johtamiskokemus moniammatillisessa työyhteisössä katsotaan eduksi. Tarjoamme hyvät puitteet tehdä työterveyslääkärin työtä ja tuen johtamisessa kehittymiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.5.2018 www.mercuriurval.com viite FI-12647. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ilmoita kiinnostuksestasi pian.