Johtava tuloksellisuustarkastaja, menetelmät
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme tutkimusmenetelmien osaajaa johtavan tuloksellisuustarkastajan tehtävään

Hakuaikaa on jatkettu 6.4.2020 klo 15:00 asti.

Tule mukaan tuottamaan tarkastustietoa valtionhallinnon kehittämisen ja päätöksenteon tueksi. Haemme joukkoomme vahvaa tutkimusmenetelmien, erityisesti tilastoanalytiikan ja ekonometrian osaajaa johtavan tuloksellisuustarkastajan määräaikaiseen tehtävään. Tehtäväsi on tuoda asiantuntemuksesi tarkastustemme suunnitteluun, määrällisen aineiston hankintaan ja analysointiin sekä raportointiin. Tarjoat menetelmätukea tarkastuksiimme ja olet mukana kehittämässä tarkastusammattilaistemme aineisto- ja menetelmäosaamista. Tehtäviisi kuuluu myös vaikutusarviointien suunnittelu tuloksellisuustarkastuksiin. Sinulla on valmius toimia menetelmätukiverkoston vetäjänä ja muissa menetelmäosaamisen kehittämis- ja koordinaatiotehtävissä Menetelmät-oppimiskeskuksessamme.

Toimipaikkana on Helsinki, Porkkalankatu 1.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen tai ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä toisen kotimaisen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.6.2020-31.12.2022 (virkavapaasijaisuus).

Hakijalta odotamme

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa tilastotieteen opinnot sekä kokemus tilastollisten analyysimenetelmien käytöstä ja arviointi- tai tutkimustehtävistä. Hakijalle on eduksi vahva ja monipuolinen menetelmäosaaminen, perehtyneisyys valtionhallintoon sekä kiinnostus soveltaa ja kehittää omia taitoja data-analytiikassa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää analyyttistä työotetta, oma-aloitteisuutta, hyviä kirjallisen ja suullisen esittämisen taitoja sekä projektityöskentelyn taitoja. Kokemus projektien/tiimien vetämisestä katsotaan eduksi.sta taitoa.

Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuusarviointi.  

Lue lisää tehtävästä osoitteessa www.valtiolle.fi. (ID-numero 21-16-2020)

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 6.4.2020 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot