(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Tehtävän kuvaus

Olemme kehittämässä vakavasti tai toistuvasti rikollisella käyttäytymisellä ja/tai päihteillä oireilevien nuorten kanssa tehtävää lastensuojelun sosiaalityötä ja palveluita. Perustamme tätä varten syksyllä 2021 tiimin, johon on tulossa johtava sosiaalityöntekijä ja kuusi sosiaalityöntekijää. Työryhmä vastaa lastensuojelun avo- ja sijaishuollon sosiaalityöstä.

Johtavana sosiaalityöntekijänä pääset heti alusta suunnittelemaan ja kehittämään uudenlaisia tapoja toimia vakavasti oireilevien lastensuojelun asiakasnuorten kanssa. Olennaisia yhteistyökumppaneita ja yhteiskehittäjiä tulevat olemaan lastensuojelun palveluiden nuorten työryhmä, johon tulee ammatillisia tukihenkilöitä ja mdft-terapeutteja sekä poliisi, nuorisotyö, päihdehuollon, nuorisopsykiatrian sekä järjestöjen palvelut.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Tehtävä täytetään määräaikaisesti työsuhteena 1.4.-31.7.2021, ja vakinaisen viran on tarkoitus tulla hakuun myöhemmin keväällä.

Kiinnostuitko? Hae ennakkoluulottomasti tehtävää, sillä pääset näköalapaikalle vaikuttamaan Suomen suurimman kaupungin lastensuojelutyöhön tulevaisuudessa! Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme:
- lastensuojelun sosiaalityön kokemusta ja kykyä kehittämistyöhön
- hyviä vuorovaikutus- ja verkostotaitoja

Luemme eduksi:
- aikaisemman nuorten kanssa työskentelyn ja nuoruuden kehityshaasteiden tuntemuksen
- monikulttuurisuuskysymyksiin perehtyneisyyden
- kokemuksen kehittämis- ja esihenkilötehtävistä

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

lastensuojelun sosiaalityön päällikkö Riitta Vartio, puh. 050 320 9593, riitta.vartio@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi