(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 15.2.2021 alkaen.

Mielialahäiriöpalvelujen johtavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. mielialahäiriö- ja ensilinjan palveluiden sosiaalialan henkilöstön hallinnollisen ja ammatillisen esimiehen tehtävät, asiakastyön johtaminen ja organisointi sekä sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen toiminnan kehittäminen, seuranta ja arviointi.

Johtavalla sosiaalityöntekijällä on 19 alaista, jotka työskentelevät neljässä eri avohoidon toimipisteessä ja Auroran sairaala-alueella.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-5-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, joustavaa ja kehittämismyönteistä asennetta, kykyä huomioida ja hallita useita eri kokonaisuuksia samanaikaisesti sekä valmiutta liikkuvaan työhön eri puolilla Helsinkiä sijaitsevissa toimipisteissä.

Luemme eduksi kokemuksen sosiaalityön esimiestehtävistä, psykiatrisen sosiaalityön tuntemuksen ja kokemuksen sosiaalihuoltolain mukaisesta päätöksenteosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johanna Palve, psykososiaalisen työn päällikkö, p. 040 487 3104

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi