(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Kuvaus tehtävästä: Haemme aktiivista ja esimiestyöstä kiinnostunutta työntekijää lastensuojelun laitoshoidon tiimin johtavan sosiaalityöntekijän sijaisuuteen vuoden 2021 ajaksi. Sijaisuuden alkuun kuuluu jonkin aikaa myös jälkihuollon esimiehenä toimiminen.

Työssä pääset työskentelemään asiantuntevien ja työstään innostuneiden työryhmien, erilaisten yhteistyökumpaneiden ja verkostojen kanssa. Perustehtävään kuuluvan lähiesimiestyön lisäksi olet mukana laitoshoidon asiakasohjauksen sekä valvonnan prosesseissa ja kehittämistyössä sekä yksikön toiminnan kehittämisessä. Espoon lastensuojelussa on käytössä systeemiseen työotteeseen perustuva työskentelymalli.

Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit laitoshoidon ja jälkihuollon sosiaalityön työryhmien esimiehenä. Laitoshoidon työryhmään kuuluu yhteensä seitsemän asiakastyötä sosiaalityöntekijää ja yksi laitoshoidon asiakasohjauksesta ja valvonnasta vastaava sosiaalityöntekijä. Jälkihuollon työryhmään kuuluu tällä hetkellä neljä sosiaalityöntekijää. Espoon jälkihuollossa on tällä hetkellä alkamassa rakennemuutos, jonka seurauksena jälkihuollon työryhmä tulee alkuvuoden 2021 aikana saamaan oman esimiehen, joten jälkihuollon esimiehen tehtävät tulevat jäämään pois nyt avoinna olevan sijaisuuden tehtäväsisällöistä. Jatkossa virka keskittyy laitoshoidon tiimiin.

Johtavan sosiaalityöntekijän lähimpinä kollegoina toimivat avohuollon lastensuojelutoimistojen sekä perhehoidon 12 johtavaa sosiaalityöntekijää. Työssä selkänojanasi toimii säännöllinen työnohjaus ja esimiehen tuki. Alkuvaiheessa panostamme perehdytykseen.

Työpiste sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien solmukohdaassa Espoon keskuksen aseman vieressä.

Haastattelut pyritään toteuttamaan viikolla 3. Suosimme etäyhteyksiä. Työn aloitus 25.1 tai sopimuksen mukaan.


Työpaikan nimi: Espoon lastensuojelu


Työaika: 38,15h/vko


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:
Lastensuojelulain tuntemusta. Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työotteeseen.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
Aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja lastensuojelun sijaishuollosta

Espoon lastensuojelu on osa perhe ja sosiaalipalveluja. Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot