(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää kahden vuoden viransijaisuuteen lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja tuen Maunulan yksikköön 1.1.2021 lukien.

Maunulan työryhmässä on johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi yhdeksän lastensuojelun sosiaalityöntekijän vakanssia, 1 kokoaikainen aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, 1 kokoaikainen psykiatria- ja päihdepalveluiden sairaanhoitaja, 50 %:nen perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi. Työryhmässä on ollut pitkään hyvä työntekijätilanne.

Johtavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lähiesihenkilönä toimiminen lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin ja tuen sosiaalityöntekijöille sekä ammatillisena esihenkilönä toimiminen alueellisen monitoimijaisen työryhmän muille työntekijöille. Lisäksi johtava sosiaalityöntekijä vastaa monitoimijaisen työryhmän työskentelystä ja kehittämisestä sosiaali- ja terveystoimialan strategisten tavoitteiden mukaisesti.

Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun sekä mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon. Maunulan työryhmässä johtavalla sosiaalityöntekijällä on oma työhuone.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset esihenkilökokoukset, esihenkilön tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-561-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:

Kokemusta lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnista, lapsiperheiden sosiaalityöstä tai lastensuojelun sosiaalityöstä, valmiutta esihenkilötyöhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Luetaan eduksi:

Lapsiperheiden palveluiden ja palvelujärjestelmän tunteminen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jonna Vanhanen, lastensuojelun sosiaalityön päällikkö, puh. 09-310 43809, jonna.vanhanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi