Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut mielenkiintoisista ja monipuolisista työtehtävistä vammaisten sosiaalityössä? Haemme itäiseen toimipisteeseen johtavaa sosiaalityöntekijää pitkäaikaisen esihenkilön jäädessä eläkkeelle. Virkasuhde alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Itäisessä toimipisteessä on neljä sosiaalityöntekijää, kolme omaishoidon tuen sosiaaliohjaajaa ja kolme kuljetuspalvelun sosiaaliohjaajaa sekä kolme toimistosihteeriä.

Johtavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu vammaispalvelun sosiaalityön, omaishoidon tuen ja kuljetuspalvelutiimien johtaminen, ohjaaminen ja ammatillinen tukeminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. toimipisteen henkilöstöhallintoon ja päätöksentekoon liittyvät tehtävät, työntekijöiden rekrytoinnista ja perehdytyksestä vastaaminen sekä vammaisten sosiaalityön asiantuntijatehtävät sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalla.

Haemme innostunutta ja tiimien johtamisesta kiinnostunutta johtavaa sosiaalityöntekijää. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää työtä sekä toimipisteessä että vammaisten sosiaalityössä. Kollegoita johtavalla sosiaalityöntekijällä on kuusi ja esihenkilönä toimii vammaisten sosiaalityön päällikkö. Vammaisten sosiaalityön esihenkilöryhmään kuuluu myös toimistoesimies, joka toimii toimistosihteerien ammatillisena esihenkilönä. Uutta esihenkilöä perehdyttävät kollegat ja lähiesihenkilö. Kaikilla toimipisteen työntekijöillä on käytössään kannettava tietokone ja älypuhelin. Etätyötä on mahdollista tehdä sovitusti.

Työpaikka sijaitsee Vuosaaressa kauppakeskus Columbuksen vieressä hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Edellytämme sosiaalityön työkokemusta ja kiinnostusta asiakastyöhön ja esihenkilönä toimimiseen.

Arvostamme kokemusta vammaistyöstä, mutta emme edellytä sitä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vammaisten sosiaalityön päällikkö Weckström Jonna p. 09 310 89545 jonna.weckstrom@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385324
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki