(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin sosiaali- ja kriisipäivystyksessä on neljä asiakastyötä tekevää yksikköä joista kaksi, sosiaalipäivystys ja kriisipäivystys toimivat ympärivuorokautisesti. Näillä kahdella yksiköllä on omat perustehtävät, mutta myös yhteinen tehtävä, suuronnettomuusvalmius 24/7 psykososiaalisen tuen osalta. Keskeinen tavoitteemme on täysi valmius, varautuminen ja toimintakyky 24/7. Pääpaino sosiaalipäivystyksen työskentelyssä on lastensuojelussa, mutta päivystyksellisiä tehtäviä tulee arvioitaviksi kaikkiin ikäluokkiin liittyen.

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää sosiaalipäivystysyksikköömme. Moniosaajaa, joka on valmis tarttumaan erilaisiin kehittämishaasteisiin sekä johtamaan 16 sosiaalityöntekijän päivystyksellistä sosiaalihuollon työtä yhdessä toisen johtavan sosiaalityöntekijän työparina. Toimit myös Haartmanin ja Malmin sairaaloiden päivystyspoliklinikoiden sosiaalityöntekijöiden (3 henkilöä) esimiehenä. Työsi on yhdessä johtamista, mutta selkeitä omia työtehtäviä itsenäisesti kannatellen.

Olet lähijohtaja, joka ymmärtää tiedolla johtamisen merkityksen työn kehittämisen sekä työhyvinvoinnin edistämisessä. Viet asiat maaliin ja olet oivaltanut tarkoituksenmukaisten rakenteiden tärkeyden johtamisessa. Pidät tärkeänä huolehtia henkilöstön työhyvinvoinnista ja osaamisesta.

Johtavana sosiaalityöntekijänä työnkuvaasi kuuluu myös:
- päivittäisjohtamisen lisäksi varallaoloa virka-ajan ulkopuolella
- päivystäminen sosiaalipäivystysyksikössä muutaman kerran kuukaudessa
- osallistuminen johtoryhmätyöskentelyyn, kehittämistoimintaan sekä yhteistyöverkostoihin
- tiivis yhteistyö muiden yksiköidemme kanssa, mutta erityisesti kriisipäivystyksen kanssa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-197-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haastattelut pidetään tiistaina 16.6 sekä keskiviikkona 17.6.

Tehtävä voi alkaa sijaisuudella 10.8.2020 jatkuen siitä vakituisena virkasuhteena 1.9.2020 eteenpäin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Lisätietoja henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme kokemusta erityisesti lastensuojelun sosiaalityöstä sekä johtamiskokemusta. Hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa ja hyvää paineensitokykyä ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Päällikkö Pia Mäkeläinen, p.050 402 0125, pia.makelainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi