(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Tehtävän kuvaus

Helsinki on suunnitelmallisesti vahvistanut ja lisännyt sosiaalihuoltolain mukaista erityistä tukea tarvitsevien lasten palveluja. Perhesosiaalityön työryhmässä on työskennellyt 12 sosiaalityöntekijää ja yksi johtava sosiaalityöntekijä vuonna 2019. Vahvistamme vuonna 2020 työryhmää yhdellä johtavalla sosiaalityöntekijällä ja 5 sosiaalityöntekijällä.

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää perhesosiaalityön työryhmään vakinaiseen virkaan 25.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi tulee olemaan Itäkadun perhekeskuksessa Itäkeskuksessa.

Johtavan sosiaalityöntekijän tehtävänä on perhesosiaalityön työryhmän esimiehenä toiminen. Johdat ja ohjaat perhesosiaalityön sosiaalityöntekijöitä asiakastyössä ja tuet heitä ammatillisesti. Osallistut perhesosiaalityön palveluiden kehittämiseen Helsingissä, kehität aktiivisesti yhteistyötä muiden lapsiperheiden palveluiden toimijoiden kanssa ja toimit alueellisissa verkostoissa.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset esimieskokoukset, esimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Helsingissä saat työhösi tarvittaessa juridista tukea oman toimialamme lakimiehiltä.

Saat meillä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa. Tarjoamme käyttöösi myös HSLn työsuhdematkalipun.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-89-20 Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Kokemusta perhesosiaalityöstä, lapsiperheiden sosiaalityöstä tai lastensuojelun sosiaalityöstä, valmiutta esimiestyöhön ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Luemme eduksi:
Esimieskokemus ja innostunut ja kehittämismyönteinen työote

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jonna Vanhanen, lastensuojelun sosiaalityön päällikkö puh. 09 310 43809

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi