(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Tehtävän kuvaus

Sijoituksen sosiaalityön yksikössä toimii 8 sosiaalityön työryhmää ja kutakin 5-7 hengen työryhmää johtaa johtava sosiaalityöntekijä. Lisäksi yksikköömme kuuluvat perhehoidon palvelujen, asiakasohjauksen ja toimistopalvelujen alayksiköt. Johtavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden asiakastyön ohjaaminen ja tukeminen, yksilöhuollon ja henkilöstöhallinnon päätöksenteko delegoinnin mukaisesti, henkilöstön osaamisesta ja työhyvinvoinnista huolehtiminen sekä osallistuminen yksikön esimieskokouksiin ja kehittämistoimintaan sekä yhteistyöverkostoihin.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveystoimiala PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen ote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä ja sen johtamisesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi kokemuksen sijoituksen aikaisesta sosiaalityöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ritva Mantila, lastensuojelun sosiaalityön päällikkö, puhelin 09-31043645