(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Johtava sosiaalityöntekijä

Työavain 2-554-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 20.09.2019 kello 15:45
Lasten erityispalvelut , Kamreerintie 7 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haetaan johtavaa sosiaalityöntekijää Lasten erityispalveluihin kuuluvaan Tukipalveluyksikköön. Lasten erityispalvelut on osa Espoon lapsiperheiden sosiaalipalveluja. Johtavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelun avo- ja jälkihuollon palvelujen asiakasohjauksesta vastaaminen sekä sen kehittäminen, ostopalveluiden sopimusseuranta- ja valvontatehtävät sekä ohjaajatiimien esimiestyöt. Palvelussuhde alkaa lokakuussa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §, 9 § mukainen pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, esimiestyöstä ja asiakasohjauksesta. Valittavalta edellytetään lisäksi hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Työssä menestyminen edellyttää nykyisen ja muuttuvan toimintaympäristön tuntemusta ja halukkuutta oman osaamisen jatkuvaan parantamiseen. Valittavalta edellytetään Espoo-tarinan mukaista johtamisnäkemystä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3862,50€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15min / viikko


Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Erityispalvelujen päällikkö Reetta Väänänen
050 526 0311
reetta-leena.vaananen@espoo.fi