(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Tervalammen kartanon kuntoutuskeskukseen Vihtiin. Toiminta on siirtymässä vuoden 2019 lopulla Helsinkiin. Palvelussuhde alkaa 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Johtava sosiaalityöntekijä toimii psykososiaalisen työn linjassa lähiesimiehenä, alaisia on kymmenen, ja hän vastaa kuntoutusyhteisöjen toiminnasta yhdessä osastonhoitajan kanssa.

Kuntoutuskeskuksessa työskennellään moniammatillisissa työryhmissä, joihin kuuluu sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, lähihoitajia, psykologeja ja toimintaterapeutti.
Tervalammella toimii neljä kuntoutusyhteisöä, joissa on yhteensä 50 paikkaa ympärivuorokautiseen päihdekuntoutukseen täysi-ikäisille helsinkiläisille. Helsingin psykiatria- ja päihdepalveluissa sovelletaan toipumissuuntautunutta viitekehystä.

Tervalammella päihdekuntoutuksessa on pitkä yhteisöhoidollinen perinne. Toiminnan siirtyminen Helsinkiin mahdollistaa uudistumisen joustavien hoitokäytäntöjen kehittämisen kautta.

Tule kehittämään kanssamme päihdekuntoutusta Helsinkiin!

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, koska Tervalammelle ei ole joukkoliikenneyhteyttä.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-840-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


työkokemusta psykiatria- tai päihdepalveluista sekä esimiestyöstä.