(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Tehtävän kuvaus


Johtavan sosiaalityöntekijän tehtävät lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä Vuosaaressa. Vuosaaren lastensuojelun työpiste sijaitsee Albatrossissa samassa rakennuksessa perhekeskuksen sekä terveys- ja hyvinvointikeskuksen kanssa.

Lastensuojelun avohuollon johtavan sosiaalityöntekijän tiimissä työskentelee seitsemän sosiaalityöntekijää. Tehtävänä on sosiaalityön johtaminen sekä työn kehittäminen, myös kaupunkitasoisesti. Lastensuojeluun liittyvä alue- ja verkostotyö on olennainen osa johtavan sosiaalityöntekijän toimenkuvaa. Tehtävään on delegoitu jonkun verran yksilöhuollon päätöksentekoa.

Hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään: Helsingin kaupungin kirjaamo Sosiaali- ja terveysvirasto PL 10 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13).

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Hyvät vuorovaikutustaidot, kyvyn toimia asiantuntijana lastensuojelun verkostoissa.