(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Työavain 2-359-18

Vakinainen virkasuhde

Hakuaika päättyy 01.06.2018  kello 15:45

Vammaispalvelujen toimisto , Kamreerintie 2 A 02770 Espoo

Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Vammaispalvelut

Sosiaalityö 

Tehtävän kuvaus: Tule mukaan rakentamaan Espoon vammaispalvelua ja asiakaslähtöisesti palvelevaa asiantuntijuutta.

Haemme työparia toiselle johtavalle sosiaalityöntekijällemme vammaissosiaalityöhön.
Työhön sisältyy vammaispalvelu-, kehitysvamma-, omaishoito- sekä sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen asiakkuuksien johtaminen ja sidosryhmäyhteistyö.

Johtava sosiaalityöntekijä toimii lähiesimiehenä asiakastyötä tekeville sosiaalihuollon ammattilaisille. Työ on itsenäistä, haastavaa ja monipuolista. Johtava sosiaalityöntekijä osallistuu asiakastyön kehittämiseen yhteistyössä tiimien ja asiantuntijoiden kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.  

Kelpoisuusvaatimus:  Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §, 9 § mukainen pätevyys.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta esimies- tai johtamistehtävistä sekä sosiaalityöstä, erityisesti vammaisalalta.  

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 3465,90 €/kk

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: 38 h 15 min / viikko  

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, työllisyyspalvelut, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoo on savuton työpaikka.


Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt


Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin 

Asiantuntija Arja Mäkinen

etunimi.h.sukunimi@espoo.fi 

Palvelupäällikkö Anu Autio

etunimi.sukunimi@espoo.fi