Johtava sosiaalityöntekijä, Vammaissosiaalityö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Espoon kaupungin vammaissosiaalityö etsii nuorten tiimiin johtavaa sosiaalityöntekijää!

Vammaissosiaalityön nuorten tiimin johtavan sosiaalityöntekijän keskeisimpiä tehtäviä on 6 henkilön tiimin johtaminen: vastuu henkilöstöstä, taloudesta, toiminnan kehittämisestä sekä muutosten ja uudistusten toimeenpanosta.

Tulisit toimimaan sujuvan asiakastyön tukena sekä vammaissosiaalityön asiantuntijana: työtehtäviäsi ovat asiakastyön ohjaus, tuki ja organisointi kustannustehokkaasti, lainmukaisesti ja laadukkaasti. Koska vammaissosiaalityö on monipuolista, niin työ sisältää monialaisissa verkostoissa konsultatiivisessa roolissa toimimista sekä eri yhteistyötahojen kanssa verkostoyhteistyön kehittämistä ja ylläpitämistä. Johtavana sosiaalityöntekijänä tarvitset myös hyvää organisointikykyä, jotta asiakaspalvelu ja asiakkuusprosessit ovat sujuvia, lainmukaisia sekä työn lopputulos laadukasta ja positiivista asiakaskokemusta vahvistavaa.

Vammaissosiaalityön nuorten tiimin johtava sosiaalityöntekijä vastaa 16-29 -vuotiaiden espoolaisten vaikeavammaisten asiakkaiden sosiaalityöstä. Työtä tehdään asiakaslähtöisesti yhdessä asiakkaan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Omalla laaja-alaisella osaamisellasi pääset mukaan vahvistamaan vammaispalvelujen henkilöstön asiantuntijuutta yhdessä aikuisten ja lasten tiimien johtavien sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Vahvuutemme on sosiaalityön osaaminen ja kiitosta saamme onnistuneesta asiakastyöstä. Meillä on käytettävissä moniammatillinen osaaminen, kuten toimintaterapeutti, lakimies, lääkäri ja sairaanhoitaja. Yhdessä teemme työtä Lean-ajattelun mukaisesti ja huolehdimme kustannustehokkaista palveluprosessien kehittämisestä.

Soveltuvan hakijan löytyessä voidaan harkita rekrylisän käyttöä 200 €.

Espoon kaupunki tarjoaa mm. HSL:n matkalippuun työsuhde-etuuden, 100 ilmaista uimahallikertaa vuodessa sekä Eazybreak-kulttuuri/sporttipassin. Jos olet muuttamassa Espooseen, avustamme asunnon hankinnassa.

Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Vammaissosiaalityö

Työaika: 36,15 h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalityöntekijän pätevyys

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta vammaispalvelulain soveltamisesta ja päätöksenteosta sekä vammaispalvelujen viranhaltijan sosiaalityöstä.

Arvostamme: Kokemusta esihenkilötyöstä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot