(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, uusien asiakkaiden palvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Vakinainen virka alkaen 08.10.2018
Hakuaika päättyy 05.09.2018  kello 16:00
Uusien asiakkaiden palvelut
Vernissakatu 8 C 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Tartu tilaisuuteen!

Nyt avoinna Uusien aikuisten- ja lapsiperheidentiimissä johtavan sosiaalityöntekijän vakituinen virka Vantaan aikuisten ja perheiden sosiaalityössä, uusien asiakkaiden yksikössä. 

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Johtavan sosiaalityöntekijän työ painottuu tukemaan työntekijöitä erityisen tuen tarpeessa olevien 25-64 -vuotiaiden kanssa tehtävässä työssä. Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Asiakkuus yksikössä voi kestää korkeintaan kuusi kuukautta.

Yksikössä on kaksi tiimiä, uusien, koko Vantaata palvelevaan aikuisten tiimiin asiakkaiden tiimi ja uusien lapsiperheasiakkaiden tiimi. Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja viisi sosiaaliohjaajaa. Johtavan sosiaalityöntekijän alaisuuteen kuuluu myös sosiaalisen kuntoutuksen Steppi tiimi, jossa työskentelee viisi sosiaaliohjaajaa. Meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Meiltä saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme.

Vantaan malli on rohkea ja reipas. Arvoina myös avoimuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Työtä tehdään asiakasta arvostaen. Viime vuonna Talentian sosiaalialan opiskelijat valitsivat Vantaan uusien asiakkaiden, aikuisten tiimin palvelut yhdeksi parhaimmista harjoittelupaikoista, mikä kertonee osaltaan hyvästä ja kehitysmyönteisestä työilmapiiristämme. Olemme myös mukana sosiaalisessa mediassa. Tutustu esimerkiksi blogiimme: Hyvän kehällä (hyvankehalla.com). 

Johtavalta sosiaalityöntekijältä odotamme innostunutta työotetta, hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja, työtä kehittävää työskentelyotetta ja toki vahvaa kokemusta aikuis- ja lapsiperhetyöstä. Johtavalla sosiaalityöntekijällä on myös delegoitu lastensuojelupäätösten allekirjoitukset. Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegojen tuen, työnohjausta ja Vantaan monipuoliset koulutustarjonnat. Uudelle esimiehelle tarjoamme myös mentoritukea ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa. Johtavan sosiaalityöntekijän palkan päälle Vantaa maksaa 150,00 euron rekrytointilisän. 

Työpiste, omalla työhuoneella, sijaitsee keskellä Tikkurilaa Vernissakadulla. Työn hoitamiseen annamme kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen. Marraskuussa otamme käyttöön uuden Apotti-asiakastietojärjestelmän, jonka avulla työn hoitaminen ja esimiestyö toteutetaan viimeisen kehityksen mukaisella työntekijä ja asiakaslähtöisellä järjestelmällä. 

Mikäli tunnistit itsesi johtavan sosiaalityöntekijän kuvauksestamme, olet tervetullut joukkoomme! Tarvittaessa kysy rohkeasti lisää tehtävästä, vastaan Sinulle mielelläni. 

Työsuhteen alkaminen 8.10.2018 tai sovitusti. Mahdolliset haastattelut aloitetaan maanantaina 24.9. klo 16-18 välisenä aikana.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 3543,75 €/kk
Työaika: 38h 15 min / vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-552-18