(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, perhesosiaalityö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haetaan johtavaa sosiaalityöntekijää sijaisuuteen perhesosiaalityön yksikköön 

Vantaan perhe- ja sosiaalipalveluissa on 1.1.2021 perustettu lapsiperheiden sosiaalityön yksikkö. Yksikkö on osa lapsiperheiden sosiaalityö ja lastensuojelun palveluyksikköä. Yksikköön kuuluvat lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystys, lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja perhesosiaalityön yksiköt. 

Johtavan sosiaalityöntekijän tehtävä on määräaikainen ajalle 5.3.21 - 31.12.21

Perhesosiaalityön yksikköön kuuluvat kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, 8 sosiaalityöntekijää, 6 erityissosiaaliohjaajaa ja 2 sosiaaliohjaajaa. 

Johtavalta sosiaalityöntekijältä odotamme innostunutta työotetta, hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja, työtä kehittävää työskentelyotetta ja toki vahvaa kokemusta suojelutyöstä. Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegojen tuen, työnohjausta ja Vantaan monipuoliset koulutustarjonnat. Johtava sosiaalityöntekijä ohjaa ja tukee työntekijöitä sosiaalihuoltolain mukaisesta sosiaalityöstä erityisen tuen tarpeen asiakkaiden kanssa.

Työtehtävät ovat hyvin monipuoliset ja pääset aitiopaikalta vaikuttamaan siihen, että lapsille ja perheille järjestyy tarvittava apu ja tuki oikea-aikaisesti. Teemme tiiviisti yhteistyötä perhepalvelujen sisällä, sekä muiden viranomaisten ja kolmannen sektorin kanssa.

Kiireellinen lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystystyö tehdään päivystysyksikössä.

Johtavan sosiaalityöntekijän vakanssi on osa lapsiperheiden sosiaalityön johtoryhmää, johon kuuluu yksikön esimies ja kuusi johtavaa sosiaalityöntekijää. Meillä on yksikössä vahvaa ammatillista osaamista ja saat hyvän perehdytyksen työhön sekä koko työyhteisön tuen. Et jää yksin. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme.

 Pilkahduksia toiminnastamme myös somessa:

 Ig: @venla.sossu ja @vantaanlastensuojelu

Twitter: @holmbergsoto

Ig: @perhesosvantaa


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3794,29€ euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Luemme eduksi: Kokemuksen esimiestyöstä ja sosiaalityöstä lapsiperheiden parissa sekä kokemuksen asiakkaiden koteihin tehtävästä sosiaalityöstä

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.


Yhteystiedot:

Teemu Liimatta, sosiaalityön esimies,  p. 040 554 5563, teemu.liimatta@vantaa.fi

Elisa Mäkelä, johtava sosiaalityöntekijä, elisa.makela@vantaa.fi, p. 040 6175 814


Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Olemme kehittämismyönteisiä ja otimme uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöön toukokuussa 2019.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme. Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.