(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, Maahanmuuttajapalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Maahanmuuttajapalvelut

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haluatko kokemusta maahanmuuttajatyöstä esimiesnäkökulmasta katsottuna ja sinulla on sosiaalityöntekijän pätevyys (maisteritason yliopistotutkinto) ja olet toiminut esimiestehtävissä? Jos tunnistit itsesi, niin olet etsimämme henkilö! Haemme vakinaiseen johtavan sosiaalityöntekijän virkaan kehittämismyönteistä, rohkeaa ja idearikasta esimiestä. 

Vantaan perhepalvelujen alaisuudessa toimiva maahanmuuttajapalvelujen (MAP) toimintayksikkö tarjoaa ensivastaanottopalvelut Vantaalle muuttaville pakolaisille, ihmiskaupan uhreille, paperittomille ja vähenevässä määrin entisen Neuvostoliiton alueelta muuttaville paluumuuttajille. Maahanmuuttajapalvelujen alaisuudessa toimii myös perheryhmäkoti ilman huoltajaa maahan tulleille. Lisäksi yksikkö vastaa alaikäisina ilman huoltajaa tulleiden jälkihuoltopalveluista.   

Tässä tehtävässä esimiestyö painottuu kansainvälistä suojelua saavien vastaanottovaiheen kotouttamistyöhön yhdessä sosiaaliohjaajien, palveluneuvojien ja psykologin muodostamassa tiimissä. Lisäksi tehtäviin kuuluu ihmiskaupan uhrien ja paperittomien asiakasvastaanottotyö.

Odotamme johtavalta sosiaalityöntekijältä laaja-alaista monikulttuurisuusasioiden tuntemusta ja vankkaa sosiaalialan kokemusta. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa yhdessä toisen johtavan sosiaalityöntekijän kanssa tulosyksikön operatiivisesta johtamisesta. 

Työ sisältää monialaista ja -tasoista yhteistyötä maahanmuuttajien vastaanottoon liittyvissä tehtävissä sekä Vantaan kaupungin sisällä, yli kuntasektorirajojen, valtionhallinnon että kolmannen sektorin kanssa. 

Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa ylempi korkeakoulututkinto ja sosiaalityöntekijän pätevyys (sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen sosiaalityöntekijän laillistus sekä riittävä johtamistaito). Suomen ja ruotsin kielen lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Toivomme hakijalta innovatiivisuutta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kokemusta moniammatillisen ja monietnisen työyhteisön esimiehenä toimimisesta. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3498,56 euroa/kk + 150e/kk rekrytointilisä, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, 38,15 / viikko


Yhteystiedot:

Palvelupäällikkö, Linderborg Hilkka
P. 050 3122044
hilkka.linderborg@vantaa.fi

Johtava sosiaalityöntekijä, Kuronen-Hakkarainen Mari
P. 040 505 3309 

Johtava sosiaalityöntekijä, Hakala Katja
P. 043 826 9109

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.