Johtava sosiaalityöntekijä, lastentiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissankatu 8 c, 01300 Vantaa

Tartu tilaisuuteen! Nyt avoinna lapsiperheiden tiimissä johtavan sosiaalityöntekijän vakituinen virka Vantaan aikuisten ja perheiden sosiaalityössä, uusien asiakkaiden palvelut yksikössä lastentiimissä.

Aloitus 15.3. tai sopimuksen mukaan.

Yksikössä on kaksi tiimiä: uusien asiakkaiden tiimi ja uusien lapsiperheasiakkaiden tiimi. Yksikön esimiehenä sosiaalityön esimies. Avoinna olevan johtavan sosiaalityöntekijän virka sijoittuu lapsiperheiden tiimiin, jossa lähiesimiehinä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää sekä 13 sosiaalityöntekijän ja 8 sosiaaliohjaajan vakanssia. Enenevässä määrin palvelutarpeen arviot pyritään tekemään moniammatillisesti hakemalla työpari muista yksiköistä. Tiimi tekee palvelutarpeen arviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarve ja tiimin sosiaalityöntekijöille on delegoitu lastensuojelulliset kiireelliset toimenpiteet.

Vantaan malli on rohkea ja reipas. Arvoina ovat avoimuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Työtä tehdään asiakasta arvostaen. Vuonna 2017 Talentian sosiaalialan opiskelijat valitsivat Vantaan uusien asiakkaiden palvelut yhdeksi parhaimmista harjoittelupaikoista, mikä kertonee osaltaan hyvästä ja kehitysmyönteisestä työilmapiiristämme.

Johtavalta sosiaalityöntekijältä odotamme innostunutta työotetta, hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja, työtä kehittävää työskentelyotetta ja toki vahvaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegojen tuen, työnohjausta ja Vantaan monipuoliset koulutustarjonnat. Uudelle esimiehelle tarjomme myös mentoritukea ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa. Johtavan sosiaalityöntekijän palkan päälle Vantaa maksaa 150,00 euron rekrytointilisän.

Työpiste, omalla työhuoneella, sijaitsee keskellä Tikkurilaa, Vernissakadulla. Työn hoitamiseen annamme kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen. Toukokuussa 2019 otamme käyttöön uuden Apotti-asiakastietojärjestelmän, jonka avulla työn hoitaminen ja esimiestyö toteutetaan viimeisen kehityksen mukaisella työntekijä ja asiaslähtöisellä järjestelmällä.

Mikäli tunnistit itsesi johtavan sosiaalityöntekijän kuvauksestamme, olet tervetullut joukkoomme!
Tarvittaessa kysy rohkeasti lisää tehtävästä, vastaan Sinulle mielelläni.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 7 § mukainen kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemuksen lastensuojelusta.

Luemme eduksi: Kokemuksen esimiestyöstä sekä monialaisesta arviointityöstä sekä uusien toimintojen kehittämisestä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3627,75 euroa/kk + 150,00 euron rekrytointilisä

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka
Työaika: 38 h 15 min/viikko


Yhteystiedot:
Sosiaalityön esimies, Teemu Liimatta
p. 040 554 5563, teemu.liimatta@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221863
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite