(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä lastensuojeluun
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Länsi-Vantaan lastensuojelu

Jönsaksentie 4 C, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 30.03.2020 tai sopimuksen mukaan - 10.02.2021


Etsimme sijaisuuteen lastensuojelun johtavaa sosiaalityöntekijää ajalle 30.3.2020 - 10.2.2021 Länsi-Vantaan lastensuojeluun.

Vantaan lastensuojelun tulosyksikkö koostuu avo- ja sijaishuollon sosiaalityön yksiköistä, lastensuojelun tukiyksiköstä, Kuuselan perhekuntoutuskeskuksesta sekä Tammirinteen ja Viertolan vastaanottokodeista. Lisäksi lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä vastaa oma työryhmänsä Tikkurilassa. Palvelutarpeenarviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarvetta, tehdään aikuissosiaalityön tulosyksikköön kuuluvassa Uusien asiakkaiden yksikössä.

Avoinna oleva johtavan sosiaalityöntekijän sijaisuus sijoittuu Länsi-Vantaan avohuollon suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Yksikössä on kolme suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, joissa työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa asiakastyön ohjaamisesta, sosiaalityön kehittämisestä sekä tiimin työskentelystä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys kollegamentorilta, lähiesimieheltä, tiimiltä ja koko työyhteisöltä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus ja avohuollon johtavilla sosiaalityöntekijöillä on tämän lisäksi oma työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Yksiköllä on myös oma auto käytössä. Yksikkö sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä (bussit, kehärata) ja oma parkkihalli on talon alla. Myyrmäki kuuluu HSL:n joukkoliikenteen B-vyöhykkeeseen. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kehittää sosiaalityötä.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme tulevan vuoden aikana mm. systeemisen työotteen, yhteisen arvioinnin ja lapsen kohtaamisen tehostamiseen. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu, #sossutofmyyryork.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 7 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Lastensuojelulain hyvää tuntemusta ja riittäviä esimiestaitoja.

Luemme eduksi: Aiemman kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3914,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Hankomäki Johanna
P. 040 7556 037
johanna.hankomaki@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.