(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avopalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelun avopalvelut

Talvikkitie 37, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.12.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sinä sosiaalityön ammattilainen! Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ suojelua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa? Haluatko osallistua sosiaalityön kehittämiseen? Tervetuloa Itä-Vantaalle osaksi innostunutta ja kehittämismyönteistä työyhteisöä.

Avoinna oleva johtavan sosiaalityöntekijän virka sijoittuu Itä-Vantaan lastensuojelun avohuoltoon Tikkurilan toimipisteeseen. Itä-Vantaan lastensuojelun toimintayksikössä on 5 suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, jotka sijaitsevat Tikkurilassa ja Koivukylässä. Kussakin tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaaja. Työmme tukena on myös toimistosihteeri. Käytämme systeemistä työtapaa, jossa vuorovaikutustyö on keskeisessä roolissa. Työyksikössämme työskentelee perheterapeutti, joka sparraa meitä kohti systeemistä työtapaa. Myös lakimieskonsultaatio on hyvin käytettävissä.

Johtava sosiaalityöntekijä vastaa tiiminsä sosiaalityöntekijöiden työn tukemisesta. Tiimien koko on pieni, joten lähiesimiestyölle on hyvät mahdollisuudet. Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, jossa korostuu vahvasti henkilöstöjohtaminen.  Edellytämme johtavalta sosiaalityöntekijältä aiempaa kokemusta lastensuojelusta sekä  siihen liittyvän lainsäädännön hallitsemista. Arvostamme valmentavaa johtamista sekä innostunutta ja uteliasta työotetta. Johtamisen tueksi tarjoamme kokeneet kollegat, Vantaan laadukkaat  ja monipuoliset avohuollon tukitoimipalvelut, kuten laadukas perhekuntoutusyksikkö sekä monipuoliset johtamiseen liittyvät koulutusmahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy pitkäkestoinen perehdytys. Uusille työntekijöille tarjoamme vuoden kestävän perehdytysputken, johon sisältyy yhteisiä kokoontumisia vaihtuvien sosiaalityön teemojen äärellä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, modernit työvälineet, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja innovatiivinen työyhteisö. 

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelytapaa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä lainsäädännön tuntemusta. Työntekijää tuetaan ammattiin kasvussa. 

Työn alkamisajankohta: 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Aiempaa johtamiskokemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3961,78 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies

Ikonen Juha

0408289545

juha.pe.ikonen@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.