(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelun toimintayksikkö

Karsikkokuja 17, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.04.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Kiinnostaako työ, jossa mikään työpäivä ei ole samanlainen? Haluatko osaksi rentoa ja työtä pelkäämätöntä työyhteisöä? Tervetuloa Itä-Vantaalle!

Etsimme johtavaa sosiaalityöntekijää luotsaamaan kokenutta ja osaavaa tiimiä Vantaan Koivukylään. Avoinna oleva johtavan sosiaalityöntekijän virka sijoittuu Itä-Vantaan lastensuojelun avohuoltoon, suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Itä-Vantaan lastensuojelun toimintayksikössä on tällä hetkellä 5 suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, jotka sijaitsevat Tikkurilassa ja Koivukylässä. Tiimeissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä sekä sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Lisäksi helmikuussa 2018 yksikössämme on aloittanut systeemisen sosiaalityön tiimi, joka työskentelee systeemisen lastensuojelun työtapaa noudattaen. Tiimiin kuuluu myös perheterapeutti. Tiimi palvelee koko Vantaan lastensuojelua.

Johtava sosiaalityöntekijä vastaa lähiesimiehenä tiiminsä johtamisesta ja kehittämisestä, asiakastyön ohjaamisesta sekä lastensuojelulain mukaisesta päätöksenteosta. Työ on monipuolista ja vaativaa esimies- ja asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ sisältää verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Esimiestyön tukena on Vantaan avohuollon sisäinen johtoryhmä, esimies, muu työyhteisö ja Vantaan laadukkaat avohuollon palvelut.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys esimieheltä, kollegoilta ja koko työyhteisöltä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.
Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla. Vantaalla on käytössä rekrytointilisä.

Arvostamme ratkaisukeskeistä, asiakas- ja ihmislähtöistä sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiuksia valmentavaan johtamiseen, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä paineensietoa. Kyky tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme kuluvana vuonna mm. systeemisen työotteen, asiakasosallisuuden ja yhteisen arvioinnin kehittämiseen. Otamme myös käyttöön ensimmäisenä uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3627,75 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies Pukkio Saana

040 8289545

saana.pukkio@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.