(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lastensuojelun virka-aikaisen päivystyksen tiimi, Vantaa

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 21.10.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme vakituiseen virkaan lastensuojelun johtavaa sosiaalityöntekijää 21.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Vantaan lastensuojelun tulosyksikkö koostuu avo- ja sijaishuollon sosiaalityön yksiköistä, lastensuojelun tukiyksiköstä, Kuuselan perhekuntoutuskeskuksesta sekä  sijaishuollon vastaanottotoiminnasta ja kuntouttavan sijaishuollon yksiköstä. Lisäksi lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä vastaa oma työryhmänsä Tikkurilassa. Palvelutarpeenarviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarvetta, tehdään aikuissosiaalityön tulosyksikköön kuuluvassa Uusien asiakkaiden yksikössä.

Avoinna oleva johtavan sosiaalityöntekijän virka sijoittuu lastensuojelun virka-aikaisen päivystyksen tiimiin. Tiimiin kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi viisi sosiaalityöntekijää ja erityissosiaaliohjaaja. Tiimin työtehtäviin kuuluu lastensuojeluilmoitusten vastaanotto, ohjauksen ja neuvonnan antaminen sekä viranomaisille että kuntalaisille ja kiireellinen lastensuojelutyö. Päivystystyötä tehdään sekä puhelimitse että toimiston ulkopuolella kotikäynneillä ja muissa toimipisteissä. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa asiakastyön ohjaamisesta, sosiaalityön kehittämisestä sekä tiimin työskentelystä. Lisäksi yhdyspintatyöskentely on keskeinen osa johtavan sosiaalityöntekijän työtehtävää. Työryhmässä on päivystystyöhön motivoitunut ja osaava sosiaalityöntekijöiden joukko!

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys kollegamentorilta, lähiesimieheltä, tiimiltä ja koko työyhteisöltä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus ja avohuollon johtavilla sosiaalityöntekijöillä on tämän lisäksi oma työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva työyhteisö. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kehittää sosiaalityötä.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme lähitulevaisuudessa mm. yhteisen arvioinnin, lapsen kohtaamisen ja reaaliaikaisen dokumentoinnin tehostamiseen. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa

@vantaanlastensuojelu
#sossutofmyyryork

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lastensuojelulain ja lastensuojelun avohuollon hyvää tuntemusta.

Luemme eduksi: Aiemman kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä ja esimiestyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3914,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Hankomäki Johanna
040 7556 037
johanna.hankomaki@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.