(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, lasten tiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut, Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissakatu 8 C, 01300 vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Tartu tilaisuuteen! Nyt on avoinna lapsiperheiden tiimissä johtavan sosiaalityöntekijän vakituinen virka Vantaan aikuisten ja perheiden sosiaalityössä, Uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä lasten tiimissä.

Vantaalla on 1.8.2017 perustettu uudenlainen Uusien asiakkaiden palvelut -yksikkö, jossa tehdään kaikkien perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Lapsiperheiden tiimeissä tehtävänä on arvioida tarvittaessa myös mahdollinen lastensuojelun tarve. Yksikössä on yhteensä kolme tiimiä, yksi aikuisten ja kaksi lapsiperheiden tiimiä. Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä. Yksikön esimiehenä toimii sosiaalityön esimies. 

Avoinna olevan johtavan sosiaalityöntekijän virka sijoittuu lapsiperheiden tiimiin, jossa on lähiesimiehinä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää sekä 11 sosiaalityöntekijän ja 6 sosiaaliohjaajan vakanssia. Enenevässä määrin palvelutarpeen arviot pyritään tekemään moniammatillisesti hakemalla työpari muista yksiköitä. Tiimi tekee palvelutarpeen arviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarve ja tiimin sosiaalityöntekijöille on delegoitu lastensuojelulliset kiireelliset toimenpiteet.

Vantaan malli on rohkea ja reipas. Arvoina ovat myös avoimuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Työtä tehdään asiakasta arvostaen. 

Johtavalta sosiaalityöntekijältä odotamme innostunutta työotetta, hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja, työtä kehittävää työskentelyotetta ja toki vahvaa kokemusta lastensuojelutyöstä. Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegojen tuen, työnohjausta ja Vantaan monipuoliset koulutustarjonnat. Uudelle esimiehelle tarjoamme myös mentoritukea ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme! Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Työpiste sijaitsee keskellä Tikkurilaa Vernissakadulla. Toukokuussa 2019 otimme käyttöön uuden Apotti-asiakastietojärjestelmän.

Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Tiimien työtehtäviin kuuluu myös tarvittaessa lapsen kiireellisestä sijoituksesta tai kiireellisistä avohuollon tukitoimista päättäminen selvitysprosessin aikana. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen.

Tarvittaessa kysy rohkeasti lisää tehtävästä, vastaamme Sinulle mielellään. Mahdolliset haastattelut pidetään perjantaina 17.4. klo 8.15 - 12.00 ja maanantaina 20.4. klo 8.15  - 11.00 välisenä aikana.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito

Luemme eduksi: Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Lisäksi toivomme laaja-alaista ja vahvaa sosiaalityön kokemusta ja kokemusta esimiestyöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3 914,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, 38h 15min/viikko


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Teemu Liimatta
040 554 5563
teemu.liimatta@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.