(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden tiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut, Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissakatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 16.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Tartu tilaisuuteen! Nyt on avoinna lapsiperheiden tiimissä johtavan sosiaalityöntekijän vakituinen virka: Vantaan aikuisten ja perheiden sosiaalityössä, Uusien asiakkaiden palvelut -yksikön lastentiimissä. Saimme lautakunnasta lapsiperheiden tiimiin kolmannen johtavan sosiaalityöntekijän viran ja johtavalla sosiaalityöntekijällä on alaisia noin 10.

Vantaalla Uusien asiakkaiden palvelut -yksikössä tehdään kaikkien perhepalvelujen uusien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit. Lapsiperheiden tiimeissä tehtävänä on arvioida tarvittaessa myös mahdollinen lastensuojelun tarve. Yksikössä on yhteensä viisi tiimiä, kaksi aikuisten ja kolme lapsiperheiden tiimiä. 

Jokaisella tiimillä on oma johtava sosiaalityöntekijä. Yksikön esimiehenä toimii sosiaalityön esimies. Avoinna olevan johtavan sosiaalityöntekijän virka sijoittuu lapsiperheiden tiimiin, jossa lähiesimiehinä kolme johtavaa sosiaalityöntekijää sekä 12 sosiaalityöntekijän ja 16 sosiaaliohjaajan vakanssia. Enenevässä määrin palvelutarpeen arviot pyritään tekemään moniammatillisesti hakemalla työpari muista yksiköitä. Tiimi tekee palvelutarpeen arviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarve ja tiimin sosiaalityöntekijöille on delegoitu lastensuojelulliset kiireelliset toimenpiteet.

Vantaan malli on rohkea ja reipas. Arvoina myös avoimuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Työtä tehdään asiakasta arvostaen. 

Johtavalta sosiaalityöntekijältä odotamme innostunutta työotetta, hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja, työtä kehittävää työskentelyotetta ja toki kokemusta lastensuojelutyöstä. Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegojen tuen, työnohjausta ja Vantaan monipuoliset koulutustarjonnat. Uudelle esimiehelle tarjoamme myös mentoritukea ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa.

Työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista. Meiltä löytyy myös työuransa alussa olevia työntekijöitä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituiset työpisteet ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Työpiste, sijaitsee keskellä Tikkurilaa Vernissakadulla. Toukokuussa 2019 otimme käyttöön uuden Apotti-asiakastietojärjestelmän.

Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Tiimin työtehtäviin kuuluu myös tarvittaessa lapsen kiireellisestä sijoituksesta tai kiireellisistä avohuollon tukitoimista päättäminen selvitysprosessin aikana. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys on keskitetty Vantaalla erikseen.

Haastattelut ovat ensisijassa viikolla 44 seuraavasti: keskiviikkona 28.10. klo 13 - 15 välisenä aikana tai perjantaina 30.10. klo 12 - 16 välisenä aikana. Haastattelu on mahdollista myös jo hakuaikana.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito.

Luemme eduksi: Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Lisäksi toivomme laaja-alaista ja vahvaa sosiaalityön kokemusta sekä kokemusta esimiestyöstä  ja Apotti-asiakastietojärjestelmästä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3 961,78 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, 38h 15min/viikko


Yhteystiedot:

Teemu Liimatta
Sosiaalityön esimies
040 554 5563
teemu.liimatta@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.