(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, Länsi-Vantaan lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Länsi-Vantaan lastensuojelu

Jönsaksentie 4 C, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme vakituiseen virkaan lastensuojelun johtavaa sosiaalityöntekijää alkaen 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan. 

Vantaan lastensuojelun tulosyksikkö koostuu avo- ja sijaishuollon sosiaalityön yksiköistä, lastensuojelun tukiyksiköstä, Kuuselan perhekuntoutuskeskuksesta sekä Tammirinteen ja Viertolan vastaanottokodeista. Lisäksi lastensuojelun virka-aikaisesta päivystyksestä vastaa oma työryhmänsä Tikkurilassa. Palvelutarpeenarviot, joiden yhteydessä arvioidaan myös lastensuojelun tarvetta, tehdään aikuissosiaalityön tulosyksikköön kuuluvassa Uusien asiakkaiden yksikössä.

Avoinna oleva johtavan sosiaalityöntekijän virka sijoittuu Länsi-Vantaan avohuollon suunnitelmalliseen sosiaalityöhön. Yksikössä on syksystä alkaen kolme suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä, joissa työskentelee johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Johtava sosiaalityöntekijä vastaa asiakastyön ohjaamisesta, sosiaalityön kehittämisestä sekä tiimin työskentelystä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys kollegamentorilta, lähiesimieheltä, tiimiltä ja koko työyhteisöltä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus ja avohuollon johtavilla sosiaalityöntekijöillä on tämän lisäksi oma työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Yksiköllä on myös oma auto käytössä. Yksikkö sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä (bussit, kehärata) ja oma parkkihalli on talon alla. Myyrmäki kuuluu HSL:n joukkoliikenteen B-vyöhykkeeseen. Työterveyshuolto sijaitsee samassa kerroksessa.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä kehittää sosiaalityötä. Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme tulevan vuoden aikana mm. yhteisen arvioinnin, lapsen kohtaamisen ja reaaliaikaisen dokumentoinnin tehostamiseen. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa: 

@vantaanlastensuojelu
#sossutofmyyryork

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lastensuojelulain hyvää tuntemusta.

Luemme eduksi: Aiemman kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä ja esimiestyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3664,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme rekrytointilisää 150 euroa/kk ja sitoutumislisän max. 1350 e.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Hankomäki Johanna
P. 040 7556 037
johanna.hankomaki@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.