(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, Itä-Vantaan lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Itä-Vantaan lastensuojelun toimintayksikkö

Talvikkitie 37, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hyvä sosiaalialan ammattilainen! Kiinnostaako vaihteleva työ, jossa pääset vaikuttamaan lastensuojelun kehittämiseen ja lapsiperheiden hyvinvoinnin tukemiseen? Tässä on tilaisuutesi! 

Etsimme johtavaa sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan luotsaamaan osaavaa ja innostunutta avohuollon tiimiä Vantaan Tikkurilaan. Itä-Vantaan lastensuojelun toimintayksikössä on viisi tiimiä, jotka sijaitsevat Tikkurilassa ja Koivukylässä. Tiimeissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä sekä sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Lisäksi helmikuussa 2018 yksikössämme on aloittanut systeemisen sosiaalityön tiimi, joka työskentelee systeemisen lastensuojelun työtapaa noudattaen. Tiimiin kuuluu myös perheterapeutti. Aloitamme loppuvuodesta 2019 systeemisen sosiaalityön koulutukset koko lastensuojelun sosiaalityön osalta ja juurrutamme toimintamallia koko lastensuojeluun. 

Johtava sosiaalityöntekijä vastaa lähiesimiehenä tiiminsä johtamisesta ja kehittämisestä, asiakastyön ohjaamisesta sekä lastensuojelulain mukaisesta päätöksenteosta. Työ on monipuolista ja vaativaa esimies- ja asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ sisältää verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa ja osallistumista erilaisiin työryhmiin. Työsi tukena on Vantaan avohuollon sisäinen johtoryhmä, esimies, muu työyhteisö ja Vantaan laadukkaat avohuollon palvelut. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys esimieheltä, kollegoilta ja koko työyhteisöltä. Työhyvinvoinnin tukemiseksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä etätyötä ja osallistua kiinnostaviin koulutuksiin. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla.

Arvostamme ratkaisu- ja voimavarakeskeistä, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiuksia valmentavaan johtamiseen, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä paineensietoa. Kyky tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme mm. systeemisen työotteen, asiakasosallisuuden ja yhteisen arvioinnin kehittämiseen. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu ja Facebookissa Lastensuojelun erityissosiaaliohjaaja Anna. 

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3914,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies, Pukkio Saana
P. 040 8289545
saana.pukkio@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.