(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, Espoon sosiaali- ja kriisipäivystykseen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Johtava sosiaalityöntekijä, Espoon sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Työavain 2-774-18
Vakinainen virkasuhde alkaen 01.04.2018
Hakuaika päättyy 18.12.2018 kello 15:45
Espoon sosiaali- ja kriisipäivystys , Turuntie 150 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Espoon sosiaali- ja kriisipäivystykseen. Olemme laajentamassa toimintaamme ja siksi olemme nyt hakemassa vahvistusta joukkoomme. Espoon sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena virka-ajan ulkopuolella. Sosiaali- ja kriisipäivystyksessä ei ole pitkäkestoisia asiakassuhteita ja työ on siksi monipuolista ja vaihtelevaa. Olemme valmiudessa arki-ja suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Päivystysalueeseemme kuuluu tällä hetkellä Espoon lisäksi Kauniainen ja Kirkkonummi, mutta toiminta on laajentumassa Länsi-Uudellemaalle. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen työtehtävät ovat akuuttia sosiaali- ja kriisityötä. Näihin lukeutuvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö, päihteidenkäyttöön liittyvä sosiaalityö, onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö, kriisityö traumaattisissa tilanteissa ja muu psykososiaalinen tuki. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä päällikkö, kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, kaksi sairaanhoitajaa, kolme sosiaaliohjaajaa ja yksitoista sosiaalityöntekijää. Työyhteisössä on hyvä ja toisiaan tukeva ilmapiiri. Suhtaudumme koulutuksiin ja työnkehittämiseen myönteisesti ja pääset kehittämään itseäsi. Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat meille tärkeitä asioita. Sinulla on mahdollisuus työnohjaukseen. Toimipiste sijaitsee Jorvin sairaala-alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Uudet ja viihtyisät työtilamme ovat päivystysrakennuksen yhteydessä. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen johtavana sosiaalityöntekijänä: - Vastaat henkilöstöjohtamisesta - Olet tiivisti mukana asiakastyössä - Kehität toimintaa yhteistyössä työryhmän ja päällikön kanssa - Johdat Espoo-tarinan mukaisesti - Viestit toiminnasta ja sen muutoksista henkilöstölle ja sidosryhmille Haastattelut pidetään 19.12. ja haastattelukutsuja tehdään tarvittaessa jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §, 9 § mukainen pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään pitkää kokemusta sosiaalihuollon viranomaistehtävistä, kokemusta esimiestehtävistä, aktiivista työotetta sekä päätöksentekokykyä ja tilanteen johtamiskykyä muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä edellytetään Espoon-tarinan mukaista johtamismallia ja vahvaa sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemusta. Työ vaatii kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä kykyä viestiä toiminnasta ja sen muutoksista henkilöstölle ja sidosryhmille.

Arvostamme ruotsin kielen taitoa ja muutoskyvykkyyttä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3732,93 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15 min/vko


Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Päällikkö Ann-Sofie Thomas
050 430 9776
etunimi.sukunimi@espoo.fi