(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, Erityispalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasohjaukseen johtavaa sosiaalityöntekijää.

Asiakasohjauksen työryhmään kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kaksi sosiaalityöntekijä, kaksi sosiaaliohjaajaa, kaksi sairaanhoitajaa sekä etuuskäsittelijä. Moniammatillisen asiakasohjaustyöryhmämme tehtävänä on arvioida mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluntarvetta, ohjata asiakkaat oikea-aikaisiin palveluihin (asumispalvelut ja laitoskuntoutus), koordinoida palvelukokonaisuuksia ja arvioida asiakkaiden hoidon ja kuntoutumisen edistymistä. Asiakasohjaustiimin työ sisältää mm. moniammatillista palvelutarpeen arviointia, verkostotyötä sekä yksilöhuollon päätösten tekemistä. Palveluja tuotetaan omana ja ostopalveluna, asiakasohjaustiimi vastaa asiakasohjauksesta sekä ko. palvelujen ohjauksesta ja valvonnasta.

Johtavana sosiaalityöntekijänä vastaat asiakasohjauksen toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta ja kehittämisestä. Asiakasohjauksen johtavana sosiaalityöntekijänä pääset näköalapaikalle kehittämään laadukkaita palveluita espoolaisille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä ja yhdessä asiakasohjauksen henkilöstön, mielenterveys- ja päihdepalvelujen laajennetun johtoryhmän sekä muiden kaupungin sisäisten ja ulkoisten toimijoiden, kuten ostopalveluna tuotettavien palvelujen palveluntuottajien kanssa. Asiakasohjaustiimin lähi- ja hallinnollisena esimiehenä johdat tiimiäsi ja tuet henkilöstöä onnistumaan työssään. Toteutat arjessa hyvää henkilöstöjohtamista valmentavan johtamisen menetelmin.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan. Katsomme hakemuksia jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi tehtävään mahdollisimman nopeasti.

Alustavan aikataulun mukaan haastattelut järjestetään keskiviikkona 12.2.2020. Rekrytoinnissa käytetään WOPI-työtapa-analyysia.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, asiakasohjaus, Kalaonnentie 8.

Haettava tehtävä on virka.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: 38h 15min / viikko

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys, 9 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään kokemusta esimies- ja sosiaalityön tehtävistä, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, hyvää päätöksentekokykyä sekä kehittämisorientoitunutta työotetta.

Arvostamme kokemusta mielenterveys-, päihde- ja asumispalveluista.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot