(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, aikuisten tiimi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Uusien asiakkaiden palvelut, Vernissakatu 8 C, 01300 vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 2.9.2019 tai sopimuksen mukaan


Tartu tilaisuuteen! Nyt on avoinna johtavan sosiaalityöntekijän vakituinen virka uusien asiakkaiden yksikössä.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Johtavan sosiaalityöntekijän työ painottuu tukemaan tiimin työntekijöitä, jotka toimivat erityisen tuen tarpeessa olevien 25-64-vuotiaiden asiakkaiden kanssa. Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Asiakkuus yksikössä voi kestää korkeintaan kuusi kuukautta.

Yksikössä on kaksi tiimiä: uusien aikuisten tiimi ja uusien lapsiperheasiakkaiden tiimi. Yksikön esimiehenä toimii sosiaalityön esimies. Avoinna olevan johtavan sosiaalityöntekijän virka sijoittuu aikuisten tiimiin, johon kuuluu lähiesimiehen lisäksi vastaava ohjaaja, viisi sosiaalityöntekijää, viisi sosiaaliohjaajaa, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja palveluohjaaja. Aikuisten tiimiin kuuluu myös sosiaalisen kuntoutuksen Steppi tiimi, jossa viisi sosiaaliohjaajaa. Tiimin tehtäviin kuuluu myös virka-aikainen viranomaispäivystys.

Vantaan malli on rohkea ja reipas. Arvoina ovat avoimuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Työtä tehdään asiakasta arvostaen. Johtavalta sosiaalityöntekijältä odotamme innostunutta työotetta, hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja ja työtä kehittävää työskentelyotetta. Luemme eduksi esimieskokemuksen sekä kokemuksen aikuissosiaalityöstä. 

Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegojen tuen, työnohjausta ja Vantaan monipuoliset koulutustarjonnat. Uudelle esimiehelle tarjoamme myös mentoritukea ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa. Johtavan sosiaalityöntekijän palkan päälle Vantaa maksaa 150 euron rekrytointilisän.

Työpiste, omalla työhuoneella varustettuna, sijaitsee keskellä Tikkurilaa Vernissakadulla. Toukokuussa 2019 otimme käyttöön uuden Apotti-asiakastietojärjestelmän, jonka avulla työn hoitaminen ja esimiestyö toteutetaan viimeisimmän kehityksen mukaisella järjestelmällä.

Mikäli tunnistit itsesi johtavan sosiaalityöntekijän kuvauksestamme, olet tervetullut joukkoomme! Tarvittaessa kysy rohkeasti lisää tehtävästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 7 § mukainen kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3664,03 euroa/kk + 150 euron rekrytointilisä

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Työaika: 38 h 15 min/viikko


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä, Uramo Maija
P. 040-539 6228 (ajalla 22.-26.7.)

Johtava sosiaalityöntekijä, Nordqvist Elina
P. 040-5886294 (ajalla 29.7.-20.8.)

Tavoitettavissa virka-aikana

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.