(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, aikuisten tiimi, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut,  Uusien asiakkaiden palvelut

Vernissankatu 8 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 16.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 6.11.2020


Tartu tilaisuuteen! Nyt on avoinna johtavan sosiaalityöntekijän sijaisuus Uusien asiakkaiden yksikössä.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Johtavan sosiaalityöntekijän työ painottuu tukemaan työntekijöitä, jotka tekevät työtä erityisen tuen tarpeessa olevien 25-64 -vuotiaiden kanssa. Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Asiakkuus yksikössä voi kestää korkeintaan kuusi kuukautta.

Yksikössä on kaksi tiimiä: uusien aikuisten tiimi ja uusien lapsiperheasiakkaiden tiimi. Yksikön esimiehenä toimii sosiaalityön esimies. Avoinna olevan johtavan sosiaalityöntekijän sijaisuus sijoittuu aikuisten tiimiin, jossa toimii lähiesimiehen lisäksi vastaava ohjaaja, viisi sosiaalityöntekijää ja viisi sosiaaliohjaajaa sekä kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja palveluohjaaja. Tiimiin kuuluu myös sosiaalisen kuntoutuksen Steppi tiimi (yhteensä viisi sosiaaliohjaajaa). Tiimin tehtäviin kuuluu myös virka-aikainen viranomaispäivystys.

Vantaan malli on rohkea ja reipas. Arvoina ovat avoimuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys ja työtä tehdään asiakasta arvostaen. Johtavalta sosiaalityöntekijältä odotamme innostunutta työotetta, hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja, työtä kehittävää työskentelyotetta ja kokemusta aikuissosiaalityöstä.

Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegojen tuen, työnohjausta ja Vantaan monipuoliset koulutustarjonnat. Uudelle esimiehelle tarjoamme myös mentoritukea ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa. 

Työpiste, omalla työhuoneella, sijaitsee keskellä Tikkurilaa Vernissakadulla. Toukokuussa 2019 otimme käyttöön uuden Apotti-asiakastietojärjestelmän, jonka avulla työn hoitaminen ja esimiestyö toteutetaan viimeisen kehityksen mukaisella työntekijä- ja asiakaslähtöisellä järjestelmällä.

Mikäli tunnistit itsesi tästä johtavan sosiaalityöntekijän kuvauksestamme, olet tervetullut joukkoomme! Tarvittaessa kysy rohkeasti lisää tehtävästä, vastaan Sinulle mielelläni.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 7 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito.

Luemme eduksi: Kokemuksen aikuissosiaalityöstä ja esimiestyöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3914,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Työaika: 38 h 15 min/viikko


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä
Sanna Nuutinen
043 8267 932
sanna.nuutinen@vantaa.fi 

Sosiaalityön esimies
Teemu Liimatta
040 554 5563
teemu.liimatta@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.