Johtava sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityö
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää etelän aikuissosiaalityöhön 1.1.2022 alkaen.

Etelän alueella toimii kaksi yli 30- vuotiaille helsinkiläisille palveluja antavaa sosiaalityön tiimiä. Työskentelymme lähtökohtana on henkilön oma kokemus tuen tai avun tarpeesta ja tavoitteena hänen toimintakykynsä vahvistaminen ja itsenäisen selviytymisen tukeminen. Tiimeissämme työskentelee sekä sosiaalityöntekijöitä että sosiaaliohjaajia.

Molemmat tiimit toimivat Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Se tarjoaa monipuoliset sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alta, hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Kehitämme palvelujen integraatiota asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja uudistamme toimintamalleja yhdessä henkilöstön kanssa mm. laajennettujen aukioloaikojen muodossa.

Tehtävänäsi on esimiestehtävien lisäksi vastata työryhmän palvelutoiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä johtaa vaativaa asiakastyötä tekeviä työntekijöitä jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä sekä innostusta kehittää työtä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat verkostomaisen kehittämistyön avain.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa sosiaali- ja terveystoimialan meneillään olevassa palvelujen uudistamistyössä sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen esimiehen tehtävän. Sinulla on mahdollisuus tehdä sopimuksen mukaan etätyötä. Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumisen mahdollisuudet.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, Sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-790-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää organisointi- ja paineensietokykyä, taitoa tehdä monialaista yhteistyötä, toimeentulotukijärjestelmän tuntemusta, sosiaalityön kokemusta aikuisten verkostojen kanssa työskentelystä sekä johtamisosaamista.

Luemme eduksi:

perehtyneisyyden sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen integraation toteuttamiseen liittyen.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

etelän aikuissosiaalityön päällikkö Sari Karisto, p. 050 4020255

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot