(Poistunut julkaisusta)

Johtava sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Johtava sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö

Työavain 2-97-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 01.03.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 14.02.2019 kello 15:45
Espoon aikuissosiaalityö , Komentajankatu 5 C 02600 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Hei Sinä sosiaalityön ammattilainen! Etsimme Espoon aikuissosiaalityöhön johtavaa sosiaalityöntekijää alle 30-vuotiaiden asiakkaiden eteläiseen ikätiimiin, hoitovapaan sijaisuuteen ajalle 1.3. - 31.12.2019. Espoon aikuissosiaalityö sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Sellon välittömässä läheisyydessä. Aikuissosiaalityössä työntekijät työskentelevät moderneissa monitoimitiloissa. Olemme erittäin kehittämismyönteisiä ja meillä on hyvä tekemisen tahtotila. Nyt tarvitsemme uutta ihmistä jakamaan vastuuta aikuissosiaalityömme johtamisesta. Johtavat sosiaalityöntekijät vastaavat omien ns. ikätiimiensä johtamisesta. Sinun vetovastuullesi tulee Espoon aikuissosiaalityön asiakaskunnan alle 30-vuotiaiden eteläisen Espoon ikäryhmä. Tiimissä työskentelee tällä hetkellä 3 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa ja etuuskäsittelijä. Tiimit tarjoavat omille asiakasryhmilleen kokonaisvaltaista aikuissosiaalityön palvelua. Aikuissosiaalityömme johtotiimiin kuuluu kuuden johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi toimistopalveluesimies sekä aikuissosiaalityön päällikkö. Espoon aikuissosiaalityössä pääset mukaan vahvasti dialogisuuteen pohjautuvaan toiminnan johtamiseen. Oman tiimin johtamisen lisäksi esimiesten keskeinen tehtävä on myös yhteisjohtajuuteen perustuva koko talon johtaminen ja toiminnan kehittäminen. Meillä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan aikuissosiaalityön sekä laajan verkoston sisältöön ja kehittämiseen Espoossa. Haastattelut toteutetaan viikolla 9.


Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2005) 7 §:n, 9 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa työkokemusta sosiaalityöstä ja erityisesti aikuissosiaalityöstä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta esimiestehtävistä ja kokemusta yhteisjohtajuudesta. Nuorten asiakkaiden ja nuorten kanssa työskentelevien ammattilaisten verkostojen tuntemus on eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3629,36 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / vko


Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Aikuissosiaalityön päällikkö Pasi Sipola
043 824 6021
etunimi.sukunimi@espoo.fi