Johtava sosiaalityöntekijä (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Tehtävän kuvaus

Kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää jälkihuoltoon

Jälkihuollon yläikärajan noustua jälkihuolto kasvaa. Saimme kaksi uutta johtavan sosiaalityöntekijän virkaa. Johtavana sosiaalityöntekijänä johdat tiimisi sosiaalityöntekijöiden ja - ohjaajien jälkihuoltotyötä, ja Helsingin jälkihuoltoa yhdessä esihenkilötiimin kanssa. Siihen kuuluu neljän johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi johtava sosiaaliohjaaja. Kehitämme jälkihuoltoa ja nuorten palveluja yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Toimit jälkihuollon asiantuntijana verkostoissa. Kokeilemme systeemistä mallia ja kehitämme asiakasprosessia asiakkaiden tarpeisiin vastaten. Siirrymme käyttämään Apottia lokakuussa 2021.

Helsingin jälkihuollossa on 2021 keväällä 22 sosiaalityöntekijää ja 24 sosiaaliohjaajaa neljässä tiimissä, joissa kussakin on 5-6 sosiaalityöntekijää ja kuusi sosiaaliohjaajaa. Jokaisella asiakkaalla on vastuutyöntekijänä sosiaalityöntekijä. Tavoitteena on, että kullakin sosiaalityöntekijällä on keskimäärin korkeintaan 50 asiakasta ja sosiaaliohjaajalla 25 asiakasta. Toiminnan tuessa on kaksi toimistosihteeriä ja vartija. Toimitila on Sörnäisissä osoitteessa Sörnäisten rantatie 33. Tilassa on asiakasaulan ja vastaanottohuoneiden lisäksi tiimien taustatyöpisteet, ryhmätilat ja sosiaalitilat.

Jälkihuollossa saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-141-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Haastatteluaika 8.3. klo 9-10.30 tai 10.3. klo 12-14 Teams.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:

Kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, valmentavaa esihenkilöotetta, organisointikykyä ja aloitteellisuutta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:

Esihenkilökokemuksen ja -koulutuksen sekä toimimisen nuorten palvelujen piirissä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aikuissosiaalityön päällikkö Sari Tuominen, p. 050 5910 779 (vastaa tiedusteluihin pe 26.2 klo 14-16) tai sari.tuominen@hel.fi.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot