(Poistunut julkaisusta)

Johtava sairaalasielunhoitaja
Kuopion seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymässä on haettavana

JOHTAVAN SAIRAALASIELUNHOITAJAN VIRKA

Johtavan sairaalasielunhoitajan tehtävänä on johtaa, kehittää ja valvoa seurakuntien sairaalasielunhoitoa ja Kirkon keskusteluavun (Palveleva puhelin ja Palveleva chat) toimintaa Kuopiossa.

Johtavan sairaalasielunhoitajan lisäksi sairaalasielunhoidon työtiimiin kuuluu kolme sairaalasielunhoitajaa. Työtä tehdään pääasiallisesti Kuopion yliopistollisessa sairaalassa, Niuvanniemen oikeuspsykiatrisessa sairaalassa ja Kuopion kaupungin Harjulan sairaalassa. Palvelevan puhelimen osuus johtavan sairaalasielunhoitajan työstä on noin 35 %.

Johtavan sairaalasielunhoitajan tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon pappi. Lisäksi häneltä edellytetään perehtyneisyyttä tehtäväalaan ja johtamistaitoa. Hänellä tulee olla tai hänen tulee sitoutua suorittamaan kirkon järjestämä sairaalasielunhoidon erikoistumiskoulutus.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 602 mukainen; vähimmäispalkan lisäksi maksetaan vaativuusosaa ja vuosisidonnaista ansionosaa. Virka on otettava vastaan 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tarvittaessa hakijan on suostuttava soveltuvuustutkimukseen. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut niihin kutsuttaville hakijoille järjestetään Kuopiossa 30.8.2018. Mahdollinen soveltuvuusarviointi järjestetään Kuopiossa viikolla 36.

Hakuaika päättyy 26.8.2018. Virkaan haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.evl.fi/rekrytointi tai www.kuopionseurakunnat.fi.

Tiedusteluihin vastaavat johtava sairaalapastori Risto Voutilainen puh. 040 4848 484 risto.voutilainen@evl.fi tai rekisterinjohtaja Mika Pulkkinen puh. 040 4848 235 mika.pulkkinen@evl.fi.