(Poistunut julkaisusta)

Johtava riskiasiantuntija
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Oletko kiinnostunut kyber- ja tietoturvariskeistä? Hallitsetko IT-riskit? Onko finanssimarkkinoiden toiminta sinulle tuttua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme

JOHTAVAA RISKIASIANTUNTIJAA

operatiivisten riskien valvontaan.

Vastaat valvottaviemme operatiivisten riskien jatkuvasta valvonnasta ja tarkastamisesta. Olet aktiivisesti mukana kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten sekä muiden sidosryhmien yhteistyössä.

Hallitset hyvin kyber- ja tietoturvariskit, ja sinulla on osaamista IT-riskien hallinnasta. Olet tavoitteellinen asiantuntija, jolla on vankka finanssimarkkinoiden tuntemus, käytännön kokemusta riskienhallinnasta ja soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Asiantuntijoillamme on mahdollisuus työskennellä isojen kokonaisuuksien parissa ja saada kattava näkemys finanssimarkkinoiden valvonnasta niin kotimaassa kuin muualla Euroopassa. Pääset kehittämään valvontatyötämme ja alan sääntelyä. Vaativien työtehtävien lisäksi meillä on aina tarjolla osaavien kollegoiden tuki.

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (viisi vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Markku Koponen, p. 09 183 5389, markku.koponen(at)finanssivalvonta.fi
 

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA