(Poistunut julkaisusta)

Johtava raportointiasiantuntija
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Taloudellinen analyysi -toimisto analysoi valvottavien kannattavuutta ja vakavaraisuutta. Tavoitteenamme on tunnistaa rahoitusmarkkinoiden vakautta uhkaavat riskit ja muutospaineet ennakolta. Analysoimme toimintaympäristön ja markkinoiden vaikutusta finanssisektorin valvottavien taloudelliseen tilaan ja tulevaisuuden näkymiin. Lisäksi toimitamme valvottavien raportoimaa tietoa eri sidosryhmille mm. Euroopan valvontaviranomaisille.

 

Haemme joukkoomme

JOHTAVAA RAPORTOINTIASIANTUNTIJAA

vastaamaan data- ja raportointitoiminnasta.

Vastaat Finanssivalvonnan data- ja analyysitoiminnan työvälineiden lyhyen- ja pitkän aikavälin kehittämisestä. Ohjaat data- ja raportointiryhmän toimintaa ja osallistut kansainvälisiin raportoinnin kehittämistyöryhmiin. Toimit aktiivisesti data-ja raportointiryhmän eritysasiantuntijana ja pystyt hoitamaan vaativammatkin datakyselyt ja analysoimaan valvontatietoja.

Sinulla on erittäin vahva tietotekninen osaaminen, kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä helposti sekä valmiudet osallistua analyysivälineiden valintaan. Käsittelet ja analysoit isoja tietomassoja sekä hahmotat olennaisen suurista tietomassoista valvontatiedon julkaisuja, analyysejä ja käyttäjiä varten. Lisäksi sinulla on taito motivoida ja ohjata asiantuntijoita.

Olet kartuttanut reilusti työkokemusta raportoinnista ja olet suorittanut soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä finanssimarkkinoiden kannalta keskeisessä viranomaisessa. Pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa osaavassa työyhteisössä.

Virkasuhde on vakinainen, mutta nimitys tehtävään on määräaikainen (5 vuotta). Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 18) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Jaana Rantama, p. 050 546 4597, jaana.rantama@finanssivalvonta.fi.

 

 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA